Bij Aurora Futura kun je terecht voor al je vragen over het comfortabeler, veiliger, efficiënter maken van je woon- of werkomgeving. Elke klant is voor ons uniek, elk project weer anders. En voor alles kunnen wij je een gepersonaliseerd aanbod doen.

Dat doen we aan de hand van de Aurora Futura Comfort Scan:

 Gratis en vrijblijvend
Wij komen naar je toe op een tijdstip dat jou het beste uitkomt
Duidelijke en begrijpelijke antwoorden op al je vragen
 Al je wensen duidelijk op een rij
Je ontvangt gratis een Persoonlijk Comfort Plan

 

Om een goed beeld te krijgen van wat jouw speciale wensen zijn, hoe het gebruik van de ruimtes er bij jou uit ziet, hoe je nu techniek gebruikt in de dagelijkste handelingen en hoe je daar in de toekomst over nadenkt, hebben wij een manier bedacht om dit gemakkelijk te kunnen samenvatten. Onze vertegenwoordiger komt daarvoor bij je thuis of op je werk, bespreek jouw situatie en zal een aantal vragen stellen over bijvoorbeeld:
  • De electronica die je op dit moment gebruikt
  • Je dagritme per seizoen, en hoe dat eruit ziet voor de verschillende vertrekken, kamers, ruimten; dus het ritme van het gebouw, je woning of je horeca- of winkelpand
  • Verhouding tussen wonen, werken en ontspannen
  • Het gebruik van alle ruimtes; actief of passief, privé of openbaar
  • Persoonlijk gebruik van techniek in de (nabije) toekomst, hoe zou je het graag willen gebruiken, welke wensen heb je
  • Hoe wil je je woning, winkel of kantoor gaan gebruiken in de (nabije) toekomst
  • Budget en tijdsindicatie
 
Persoonlijk en compleet Comfort Plan
Na het bezoek schrijven we een persoonlijk comfortprofiel uit met een passend comfortaanbod, afgestemd op je persoonlijke wensen en gebruik, ideeën en budget. Wanneer het al duidelijk is welk systeem het beste bij jou past, dan krijg je in dit persoonlijke Comfort Plan je ook een duidelijke indicatie van de kosten.
 
Liever alleen prijsinformatie?
Mocht je liever alleen prijsinformatie willen ontvangen voor een bestek of een berekening van de kosten van je (ver)bouwing, dan kan dat natuurlijk ook. We gebruiken dan de Comfort Scan als intake voor het maken van de calculatie.
 
 
Boek nu de gratis Comfort Scan
Sta je op het punt om te verhuizen, te verbouwen of je bedrijf te renoveren of nieuw te laten bouwen? Neem dan eens contact met ons op. Hoe eerder wij in het proces worden betrokken, hoe meer informatie we specifiek voor jouw project met je kunnen delen. Vraag daarom nu vrijblijvend de gratis Comfort Scan aan en we nemen contact met je op om een afspraak te maken.
 
 

Boek nu gratis

AuroraFutura.nl gebruikt cookies om je de beste gebruikservaring te geven en het webverkeer te analyseren.