Over Aurora Futura

 

Wij geloven dat de wereld om ons heen comfortabeler, zuiniger en leefbaarder kan worden door slim gebruik van technologie. Techniek moet automatisch voor je werken waar het kan en te controleren zijn waar jij dat wil. Dat willen wij graag voor onze klanten regelen, zonder dat diezelfde technieken zichtbaar zijn of je er druk om hoeft te maken hoe het werkt. En altijd met oog voor detail en de schoonheid van design.

Comfort is veel meer dan een behaaglijke omgeving
Aurora Futura zorgt voor comfort met Smart Home systemen en domotica. Domotica klinkt niet zo sexy, maar dat is het wel, als je het goed doet. Voor het Aurora Futura team zijn Smart Homes en domotica veel meer dan een verzameling van elektronische apparatuur voor in huis of op je werk. Comfort hoort een onlosmakelijk onderdeel te zijn van jouw Slimme Woning of jouw Slimme Werkplek. En comfort zit in veel meer dan alleen een behaaglijke omgeving. Daar hoort ook lekkere muziek en frisse lucht bij. En heldere verlichting om de juiste sfeer te creëren.
 
Geen technisch gedoe, duidelijke taal. 
We vertellen je graag hoe we jouw huis comfortabeler kunnen maken, in gewone mensentaal. We snappen beide kanten, we kunnen zowel als consument én als bouwer (technisch) denken, en daarmee ook als intermediair optreden. We kunnen de vertaalslag maken vanuit jouw wensen naar de tekentafel van de architect, interieurontwerper of aannemer, en andersom.
 
Betaalbaar voor iedereen. 
De tijd dat een geautomatiseerde Smart Woning of Smart Werkplek alleen voor de happy few is weggelegd, ligt al ver achter ons. Je hoeft niet in een keer alles aan te schaffen. En het comfort kan met je meegroeien, bijvoorbeeld als er kinderen komen, of als je een deel van je kantoor als presentatieruimte gaat gebruiken.
Grondige aanpak of zo organisch mogelijk.
Ga je from scratch bouwen of grondig verbouwen? Of heb je juist nét je verbouwing klaar of gaat het een monumentaal pand? Voor alle situaties kunnen wij een Smart Home oplossing regelen. We kunnen het pand of een losse ruimte ook 'comfort-klaar' maken, zodat je de volgende stap kunt zetten wanneer jij eraan toe bent. 
 
Ruim twintig jaar ervaring met lichtdesign, audio, video en Smart Homes.
We hebben ruim twintig jaar ervaring opgedaan in woonboten, huizen en villa's, bij festivals, theaters, tentoonstellingsruimtes, restaurants, clubs en musea in Nederland en elders in Europa. Die expertise zetten we graag in bij het ontwerp- en productieproces. 
 
Persoonlijk en betrouwbaar. 
We werken met de beste merken, we blijven up to date met experttrainingen, tegelijkertijd zijn we merkonafhankelijk in onze keuze. Jouw wensen, budget, soort woning of werkplek en dagelijks ritme zijn ons uitgangspunt. Onze missie is om jouw leven comfortabeler te maken, en we doen dat op een persoonlijke manier. In het voortraject, tijdens, maar ook erna.
 
Voor elke woning, winkel, restaurant of kantoor regelen we de perfecte Smart Home oplossing. Vraag naar onze Comfort Scan voor uitleg over het Smart Home systeem dat het beste bij jou past.

Betaalbaar, mooi weggewerkt en makkelijk te bedienen.

Landelijke dekking
Dankzij het uitgebreide netwerk van Aurora Futura kunnen we je helpen in heel Nederland. Onze contactpersonen komen bij je thuis, of op je werk en zijn gedurende het gehele proces jouw aanspreekpunt. Tijdens de bouwfase maken we, waar nodig, gebruik van lokale partners of werken we samen met de bedrijven die ook met jouw project bezig zijn. Zo voorkomen we hoge voorrijkosten en krijg jij toch de zekerheid van de service en aandacht die wij bieden.
Specialisten
Veel van wat wij doen is specialisten werk; van complexe programmeringen, hi-end bioscoop inrichtingen tot uitgebreide grafische visualisaties. Voor elke discipline maken we gebruik van specialisten met jarenlange ervaring.
En omdat veel van dit werk online kan worden gedaan, heb je het soms niet eens in de gaten dat we vanaf de andere kant van Nederland voor je aan het werk zijn.

maurice-rond

Maurice Foppele

Maurice is oprichter van Aurora Futura. Zijn missie: elke woning en werkplek zo comfortabel mogelijk maken. Jouw wensen vertalen naar een technisch ontwerp, kan hij als geen ander. Hierbij combineert hij zijn Smart Home expertise met ruim 20 jaar ervaring in de audiovisuele sector bij particulieren, evenementen, musea en bedrijven.

mark louwaard

Mark Louwaard

Met 20 jaar technisch commerciële ervaring in innovatieve ICT-infrastructuurprojecten heeft Mark zich volledig gericht op Het Nieuwe Wonen. Vanuit de regio Oost en Zuid is hij gedreven om jouw nieuwe woonwensen om te zetten in toepasbare Smart Home oplossingen en je volledig te ontzorgen bij de realisatie.

Brayn Adney

Brayn Adney

Brayn is de spil tussen klant, lichtontwerper, architect en installateur. Hij zorgt ervoor dat iedereen de Smart Home wensen begrijpt. Hij ziet erop toe dat de juiste materialen worden gebruikt, en vertaalt de tekeningen van de architect en de lichtontwerper naar een ontwerp voor een veilig en comfortabel Smart Home.

arjan-rond2

Arjan van Leeuwen

Van projectplanning tot aan de afwerking, het stuken en sauzen, bouwcoördinator Arjan zorgt ervoor dat alle bouwkundige aanpassingen soepel en vakkundig worden uitgevoerd.

Lars van Westerop

Lars van Westerop

Lars geeft lichtadvies en maakt lichtontwerpen. Hij komt uit het interieurvak en heeft een designtechnische achtergrond. Hij inspireert je met een lichtplan, waarmee je extra woon- of werkcomfort ervaart.

Marco Hoogeboom

Marco Hogeboom

Marco is onze specialist in inbraakbeveiliging. Hij weet alles van inbraakpreventie, mechanische beveiliging, alarmsystemen en camerabeveiliging. Hij kan je Smart Home beveiligen volgens de VRKI en PKVW-norm (Politie Keurmerk Veilig Wonen).

Bogdan Radu

Bogdan Radu

Elk project is anders, elke klant heeft andere wensen, een andere lifestyle, dagindeling en werkritme. Bogdan programmeert Smart Homes en dubbelcheckt of alles 100% doet wat de klant wil dat het doet. 

over-aurora2

Stephan van Leeuwen

Buitendienstmedewerker Stefan zorgt ervoor dat alles op het gebied van bewegingsmelders, detectie en veiligheid goed en up to date geregeld is. Maar ook de meterkast aansluiten en lange leidingen leggen, doet hij fluitend. 

over-aurora1

Robert Melchers

Onze ervaren buitendienstmedewerker Robert staat altijd voor je klaar. Of het nu gaat om een intercom aanleggen of een videoprojector installeren, Robert doet het graag voor je.

team_image

Wil jij deel uitmaken van ons team?

Het gaat goed met Aurora Futura. Bouw jij mee aan de groei van ons bedrijf? Bekijk onze vacatures.

Nationale Beroepengids interviewde Maurice Foppele over het beroep Smart Home installateur.

Voor vrijblijvende offerte of vragen

Neem contact op met Aurora Futura

Aurora Futura

Rendementsweg 2-M
3641 SK Mijdrecht  

T. 085 4890 295
T. 06 5518 5581

E. info@aurorafutura.nl
 

AuroraFutura.nl gebruikt cookies om je de beste gebruikservaring te geven en het webverkeer te analyseren.