digitalSTROM

AAN / UIT is verleden tijd met digitalSTROM!

Eindelijk is er een systeem dat op een eenvoudige en slimme manier zorgt voor meer comfort en een compleet nieuwe woonbeleving.
En het belangrijkste component dat je nodig hebt voor het gebruik van de uitgebreide toepassingen, heb je al in huis: de stroomleidingen.

Geen hak- en breekwerk

Doordat gebruik wordt gemaakt van bestaande stroomleidingen, is de installatie van digitalSTROM componenten snel, onopvallend en tegelijk intelligent en voordelig. Want eigenlijk wordt de bestaande infrastructuur alleen maar aangevuld. En de installatie geschiedt zonder enig hak- en breekwerk.

De digitalSTROM-componenten, die daarvoor worden gebruikt, zijn na de installatie grotendeels onzichtbaar en maken van de elektriciteit in jouw huis een digitaal netwerk.
 

Overal inzetbaar en makkelijk mee te nemen naar een nieuwe woning

Omdat de digitalSTROM-componenten zo ontzettend klein en compact zijn, zijn ze praktisch overal inzetbaar en kun je alle componenten ook weer de-installeren en in een nieuwe woning gebruiken. Hierdoor kan digitalSTROM dus ook worden ingezet in huurwoningen en is het een ideaal systeem voor tijdelijke situaties.
 

Bestaande schakelaars krijgen extra bedieningsgemak in je Smart Home

De bestaande schakelaars in de woning krijgen een nieuwe functie. Ze kunnen net als vroeger het licht aan het plafond in de kamer aan en uit doen en tegelijk ook meteen dimmen. Door de koppeling van het hele systeem kun je echter meteen veel meer met de oude bekende schakelaar. Wat dacht je van alle lampen in de kamer tegelijk in de juiste scene zetten en dimmen? Of dezelfde schakelaar gebruiken om het volume van de muziekinstallatie te veranderen, de gordijnen te openen, de voordeur opendoen? Met die ene knop kun je zelfs alle lampen in de woning tegelijk uitzetten, de verwarming uitschakelen en de rolluiken dichtdoen. De ideale knop bij de voordeur om in één keer je Slimme Woning in een energie besparende stand te zetten.
 

1

 

on 23/12/2014 by Maurice
Heeft dit u geholpen?

AuroraFutura.nl gebruikt cookies om je de beste gebruikservaring te geven en het webverkeer te analyseren.