Fibaro

Een ‘all-in-one’ systeem. Eenvoudig en betaalbaar!

FIBARO is momenteel een van de meest uitgebreide en complete gebouwautomatiseringsoplossingen op de markt.
Het Fibaro systeem kan elk huis transformeren in een zelfregulerend mechanisme en hiermee het leven van alle bewoners comfortabeler en veiliger maken.
 

Draadloos: dus geen ingewikkelde verbouwingen

De draadloze miniatuur-modules kunnen makkelijk worden weggewerkt in de bestaande situatie waardoor grote aanpassingen zoals het trekken van draden of het uitbreken van wanden, niet nodig zijn. Via het draadloze Z-Wave communicatie protocol worden alle onderdelen samen verbonden. Of het nu een lichtdimmer, rolluik, bewegingsensor, rookmelder is; alles werkt samen.
 

Plug & Play

Andere indeling, aanpassingen of je huis uitbreiden? Geen probleem. Gewoon doen. Neem gemakkelijk de module uit de muur en installeer het op een nieuwe locatie. Dankzij het netwerk is de module op elke locatie in te zetten. En het installeren is echt heel eenvoudig dankzij het Plug & Play principe. Druk het knopje op de nieuwe Z-Wave device in en je maakt automatisch verbinding met je Home Center, super eenvoudig dus. Zodra je je Z-wave device hebt geïnstalleerd, kan je het apparaat automatisch bedienen via je computer of één van de Fibaro apps voor op je smartphone of tablet.
 

Geen specialistenwerk

Het is het een van de weinige systemen met een zeer eenvoudige configuratie-interface waarmee je compleet zelf de samenhang tussen apparaten, scènes en het hele systeem op elk moment kan wijzigen vanaf elke computer, zonder enige specialistische software of de noodzaak om de technische dienst te bellen.
 

Gemakkelijke Apps

Via de Fibaro Home Center die verbonden is aan je netwerk thuis, kun je nu je hele huis bedienen via je smartphone of tablet. Fibaro heeft hiervoor apps beschikbaar voor Apple gebruikers in de Appstore, en voor Android gebruikers zijn ze gemakkelijk te downloaden via de Google Play Store.
 

Vragen?

Neem contact op, we staan je graag te woord.

1

 

on 23/12/2014 by Maurice
Heeft dit u geholpen?

AuroraFutura.nl gebruikt cookies om je de beste gebruikservaring te geven en het webverkeer te analyseren.