Loxone

Loxone: één centrale voor een echte Smart Home

Via de Loxone Miniserver stuur je echt alles in je woning of je bedrijf gemakkelijk aan. Volledig automatisch, of precies zoals jij dat wilt, op elk moment, vanaf elke locatie.
Loxone neemt alle basishandelingen van je over, zodat je alleen nog maar hoeft te bedenken welke muziek je wilt opzetten en welke gerechten je tijdens het diner wilt voorschotelen aan je gasten.

Loxone is een relatief nieuw systeem, de introductie was in 2008, maar is desondanks behoorlijk uitgebreid. Door los toe te voegen componenten is het mogelijk een koppeling te realiseren met EnOcean en 1-Wire systemen.

Met de installatie van alleen de miniserver (prijs: € 489,-) is al een volledig domotica-systeem gerealiseerd. Hiermee kunnen al diverse apparaten, lampen en gordijnen worden aangestuurd. De aansturing vanaf een iphone, ipad of android-toestel is ook al mogelijk met de miniserver. Bovendien kan de miniserver worden gekoppeld met een KNX-systeem.

De software om het systeem in te regelen is gratis. Er is een Loxone-forum - Duits en Engelstalig – waar je vragen kunt stellen en informatie verzamelen. 


Lees meer over het merk Loxone

1

on 15/12/2014 by Super User
Heeft dit u geholpen?

AuroraFutura.nl gebruikt cookies om je de beste gebruikservaring te geven en het webverkeer te analyseren.