Visualisatie systemen

iRidium Mobile

Bediening vanuit een centraal punt
Om jouw huis op een eenvoudige manier te bedienen, is er in eerste instantie niet meer nodig dan de componenten binnen een KNX en/of digitalSTROM systeem. Al deze componenten praten immers al met elkaar zonder dat daar extra intelligentie voor nodig is.
Wil je echter meer dan dat, dan zorgt een visualisatie systeem, zoals iRidium Mobile, ervoor dat je alle functies kunt bedienen vanaf een touchscreen aan de wand, jouw iPad of welk ander device dan ook.

Maar naast het bedienen van de domotica componenten in jouw woning, kan de visualisatie nog veel meer. Bijvoorbeeld het bijhouden van de temperatuur in en om de huis van de afgelopen dagen, of het energieverbruik. Ook kunnen webcams worden geïntegreerd zodat je kun zien wie er voor de deur staat als je net even niet thuis bent, of hoe jouw huis eruit ziet als je op vakantie bent.
Het pakket van iRidium Mobile is daarnaast ook nog in staat om al jouw audio en video apparatuur in de woning te bedienen en te koppelen aan bestaande sensoren en schakelaars in het huis. Zo hoeft er geen enkel apparaat meer op stand-by te staan als je er niet bent en schakelt de hele kamer naar de juiste setting als je een film wilt kijken.
Aurora Futura werkt met vakbekwame programmeurs en projectleiders om ook in jouw situatie de juiste combinatie te maken tussen alles wat mogelijk is en precies dat wat jij graag wilt hebben.

1

 

on 23/12/2014 by Maurice
Heeft dit u geholpen?

AuroraFutura.nl gebruikt cookies om je de beste gebruikservaring te geven en het webverkeer te analyseren.