maurice-rond

Maurice Foppele

Maurice is oprichter van Aurora Futura. Zijn missie: elke woning en werkplek zo comfortabel mogelijk maken. Jouw wensen vertalen naar een technisch ontwerp, kan hij als geen ander. Hierbij combineert hij zijn Smart Home expertise met ruim 20 jaar ervaring in de audiovisuele sector bij particulieren, evenementen, musea en bedrijven.

mark louwaard

Mark Louwaard

Met 20 jaar technisch commerciële ervaring in innovatieve ICT-infrastructuurprojecten heeft Mark zich volledig gericht op Het Nieuwe Wonen. Vanuit de regio Oost en Zuid is hij gedreven om jouw nieuwe woonwensen om te zetten in toepasbare Smart Home oplossingen en je volledig te ontzorgen bij de realisatie.

Brayn Adney

Brayn Adney

Brayn is de spil tussen klant, lichtontwerper, architect en installateur. Hij zorgt ervoor dat iedereen de Smart Home wensen begrijpt. Hij ziet erop toe dat de juiste materialen worden gebruikt, en vertaalt de tekeningen van de architect en de lichtontwerper naar een ontwerp voor een veilig en comfortabel Smart Home.

arjan-rond2

Arjan van Leeuwen

Van projectplanning tot aan de afwerking, het stuken en sauzen, bouwcoördinator Arjan zorgt ervoor dat alle bouwkundige aanpassingen soepel en vakkundig worden uitgevoerd.

Lars van Westerop

Lars van Westerop

Lars geeft lichtadvies en maakt lichtontwerpen. Hij komt uit het interieurvak en heeft een designtechnische achtergrond. Hij inspireert je met een lichtplan, waarmee je extra woon- of werkcomfort ervaart.

Marco Hoogeboom

Marco Hogeboom

Marco is onze specialist in inbraakbeveiliging. Hij weet alles van inbraakpreventie, mechanische beveiliging, alarmsystemen en camerabeveiliging. Hij kan je Smart Home beveiligen volgens de VRKI en PKVW-norm (Politie Keurmerk Veilig Wonen).

Bogdan Radu

Bogdan Radu

Elk project is anders, elke klant heeft andere wensen, een andere lifestyle, dagindeling en werkritme. Bogdan programmeert Smart Homes en dubbelcheckt of alles 100% doet wat de klant wil dat het doet. 

over-aurora2

Stephan van Leeuwen

Buitendienstmedewerker Stefan zorgt ervoor dat alles op het gebied van bewegingsmelders, detectie en veiligheid goed en up to date geregeld is. Maar ook de meterkast aansluiten en lange leidingen leggen, doet hij fluitend. 

over-aurora1

Robert Melchers

Onze ervaren buitendienstmedewerker Robert staat altijd voor je klaar. Of het nu gaat om een intercom aanleggen of een videoprojector installeren, Robert doet het graag voor je.

team_image

Wil jij deel uitmaken van ons team?

Het gaat goed met Aurora Futura. Bouw jij mee aan de groei van ons bedrijf? Bekijk onze vacatures.

AuroraFutura.nl gebruikt cookies om je de beste gebruikservaring te geven en het webverkeer te analyseren.