Privacy- en cookieverklaring

Bij Aurora Futura kun je terecht voor al je vragen over het comfortabeler, veiliger, efficiënter maken van je woon- of werkomgeving. Elke klant is voor ons uniek, elk project weer anders. En voor alles kunnen wij je een gepersonaliseerd aanbod doen.

Dat doen we aan de hand van de Aurora Futura Comfort Scan:

 Gratis en vrijblijvend
Wij komen naar je toe op een tijdstip dat jou het beste uitkomt
Duidelijke en begrijpelijke antwoorden op al je vragen
 Al je wensen duidelijk op een rij
Je ontvangt gratis een Persoonlijk Comfort Plan

 

Om een goed beeld te krijgen van wat jouw speciale wensen zijn, hoe het gebruik van de ruimtes er bij jou uit ziet, hoe je nu techniek gebruikt in de dagelijkste handelingen en hoe je daar in de toekomst over nadenkt, hebben wij een manier bedacht om dit gemakkelijk te kunnen samenvatten. Onze vertegenwoordiger komt daarvoor bij je thuis of op je werk, bespreek jouw situatie en zal een aantal vragen stellen over bijvoorbeeld:
  • De electronica die je op dit moment gebruikt
  • Je dagritme per seizoen, en hoe dat eruit ziet voor de verschillende vertrekken, kamers, ruimten; dus het ritme van het gebouw, je woning of je horeca- of winkelpand
  • Verhouding tussen wonen, werken en ontspannen
  • Het gebruik van alle ruimtes; actief of passief, privé of openbaar
  • Persoonlijk gebruik van techniek in de (nabije) toekomst, hoe zou je het graag willen gebruiken, welke wensen heb je
  • Hoe wil je je woning, winkel of kantoor gaan gebruiken in de (nabije) toekomst
  • Budget en tijdsindicatie
 
Persoonlijk en compleet Comfort Plan
Na het bezoek schrijven we een persoonlijk comfortprofiel uit met een passend comfortaanbod, afgestemd op je persoonlijke wensen en gebruik, ideeën en budget. Wanneer het al duidelijk is welk systeem het beste bij jou past, dan krijg je in dit persoonlijke Comfort Plan je ook een duidelijke indicatie van de kosten.
 
Liever alleen prijsinformatie?
Mocht je liever alleen prijsinformatie willen ontvangen voor een bestek of een berekening van de kosten van je (ver)bouwing, dan kan dat natuurlijk ook. We gebruiken dan de Comfort Scan als intake voor het maken van de calculatie.
 
 
Boek nu de gratis Comfort Scan
Sta je op het punt om te verhuizen, te verbouwen of je bedrijf te renoveren of nieuw te laten bouwen? Neem dan eens contact met ons op. Hoe eerder wij in het proces worden betrokken, hoe meer informatie we specifiek voor jouw project met je kunnen delen. Vraag daarom nu vrijblijvend de gratis Comfort Scan aan en we nemen contact met je op om een afspraak te maken.
 
 

Boek nu gratis

Een comfortable woon- en werkomgeving voor elk budget

Elk restaurant heeft zijn eigen keuken, elk bedrijf zijn eigen werkwijze en in elke woning wordt anders geleefd.

Geen plek waar wij wonen of werken is hetzelfde, geen budget even groot, geen wensen en behoeftes zijn hetzelfde. Daarom zal ook geen geautomatiseerde bedrijf of Smart Home er hetzelfde uitzien. En daarom ook werken wij bij Aurora Futura geheel merkonafhankelijk. Het zijn jouw ideeën, jouw wensen, jouw budget. Daarmee gaan wij aan de slag om voor jou het ideale slimme en comfortabele systeem te ontwerpen en installeren.

Hieronder vind je een greep uit de merken waar wij gebruik van maken, en de producten en diensten die wij je kunnen aanbieden. De lijst is niet compleet, want ook voor jouw speciale wens kunnen wij iets bijzonders leveren. Mail of bel ons voor een afspraak en wij leggen het graag aan je uit.

Producten en Merken

Service en Diensten

 

Wij geloven dat de wereld om ons heen comfortabeler, zuiniger en leefbaarder kan worden door slim gebruik van technologie. Techniek moet automatisch voor je werken waar het kan en te controleren zijn waar jij dat wil. Dat willen wij graag voor onze klanten regelen, zonder dat diezelfde technieken zichtbaar zijn of je er druk om hoeft te maken hoe het werkt. En altijd met oog voor detail en de schoonheid van design.

Comfort is veel meer dan een behaaglijke omgeving
Aurora Futura zorgt voor comfort met Smart Home systemen en domotica. Domotica klinkt niet zo sexy, maar dat is het wel, als je het goed doet. Voor het Aurora Futura team zijn Smart Homes en domotica veel meer dan een verzameling van elektronische apparatuur voor in huis of op je werk. Comfort hoort een onlosmakelijk onderdeel te zijn van jouw Slimme Woning of jouw Slimme Werkplek. En comfort zit in veel meer dan alleen een behaaglijke omgeving. Daar hoort ook lekkere muziek en frisse lucht bij. En heldere verlichting om de juiste sfeer te creëren.
 
Geen technisch gedoe, duidelijke taal. 
We vertellen je graag hoe we jouw huis comfortabeler kunnen maken, in gewone mensentaal. We snappen beide kanten, we kunnen zowel als consument én als bouwer (technisch) denken, en daarmee ook als intermediair optreden. We kunnen de vertaalslag maken vanuit jouw wensen naar de tekentafel van de architect, interieurontwerper of aannemer, en andersom.
 
Betaalbaar voor iedereen. 
De tijd dat een geautomatiseerde Smart Woning of Smart Werkplek alleen voor de happy few is weggelegd, ligt al ver achter ons. Je hoeft niet in een keer alles aan te schaffen. En het comfort kan met je meegroeien, bijvoorbeeld als er kinderen komen, of als je een deel van je kantoor als presentatieruimte gaat gebruiken.
Grondige aanpak of zo organisch mogelijk.
Ga je from scratch bouwen of grondig verbouwen? Of heb je juist nét je verbouwing klaar of gaat het een monumentaal pand? Voor alle situaties kunnen wij een Smart Home oplossing regelen. We kunnen het pand of een losse ruimte ook 'comfort-klaar' maken, zodat je de volgende stap kunt zetten wanneer jij eraan toe bent. 
 
Ruim twintig jaar ervaring met lichtdesign, audio, video en Smart Homes.
We hebben ruim twintig jaar ervaring opgedaan in woonboten, huizen en villa's, bij festivals, theaters, tentoonstellingsruimtes, restaurants, clubs en musea in Nederland en elders in Europa. Die expertise zetten we graag in bij het ontwerp- en productieproces. 
 
Persoonlijk en betrouwbaar. 
We werken met de beste merken, we blijven up to date met experttrainingen, tegelijkertijd zijn we merkonafhankelijk in onze keuze. Jouw wensen, budget, soort woning of werkplek en dagelijks ritme zijn ons uitgangspunt. Onze missie is om jouw leven comfortabeler te maken, en we doen dat op een persoonlijke manier. In het voortraject, tijdens, maar ook erna.
 
Voor elke woning, winkel, restaurant of kantoor regelen we de perfecte Smart Home oplossing. Vraag naar onze Comfort Scan voor uitleg over het Smart Home systeem dat het beste bij jou past.

Betaalbaar, mooi weggewerkt en makkelijk te bedienen.

Landelijke dekking
Dankzij het uitgebreide netwerk van Aurora Futura kunnen we je helpen in heel Nederland. Onze contactpersonen komen bij je thuis, of op je werk en zijn gedurende het gehele proces jouw aanspreekpunt. Tijdens de bouwfase maken we, waar nodig, gebruik van lokale partners of werken we samen met de bedrijven die ook met jouw project bezig zijn. Zo voorkomen we hoge voorrijkosten en krijg jij toch de zekerheid van de service en aandacht die wij bieden.
Specialisten
Veel van wat wij doen is specialisten werk; van complexe programmeringen, hi-end bioscoop inrichtingen tot uitgebreide grafische visualisaties. Voor elke discipline maken we gebruik van specialisten met jarenlange ervaring.
En omdat veel van dit werk online kan worden gedaan, heb je het soms niet eens in de gaten dat we vanaf de andere kant van Nederland voor je aan het werk zijn.
Sonos_productlijn2.jpeg
Een compleet audiosysteem voor je hele woning met Sonos
In deze disclaimer wordt verstaan onder:
gebruik(en): alle denkbare handelingen;
u: de gebruiker (bezoeker) van de website;
de content: alle in de website en/of nieuwsbrief aanwezige inhoud;
Het onderstaande is van toepassing op de website die u thans bekijkt. Door de website te gebruiken stemt u in met deze disclaimer.
De content is door Aurora Futura met de grootst mogelijke zorg samengesteld, doch, Aurora Futura aanvaardt geen aansprakelijkheid ten aanzien van mogelijke onjuistheden van het getoonde. Ook kan aan enige informatie op de websites van Aurora Futura geen rechten worden ontleend.
Aurora Futura is niet verantwoordelijk voor content op de aan deze website gekoppelde bestanden en/of websites waarnaar wordt verwezen.
De aanbiedingen zijn geldig tijdens de vermelde looptijd en op=op. De vermelde prijzen zijn adviesverkoopprijzen. Aurora Futura doet haar uiterste best de prijzen zo goed mogelijk weer te geven op internet of in haar nieuwsbrief, maar kan wijzigingen in prijs en uitvoering niet uitsluiten.
 
 
Copyright
Ongeautoriseerd of oneigenlijk gebruik van de content van deze website of delen daarvan maken inbreuk op intellectuele rechten.
Toestemming tot het gebruik van de getoonde content of delen daarvan op publiekelijk toegankelijke plaatsen dient schriftelijk aan ons te worden verzocht.
 
 
Notice and take down procedure
Alle informatie op de websites van Aurora Futura wordt zorgvuldig samengesteld en onderhouden. Indien u desondanks materiaal aantreft waarvan u van mening bent dat dit inbreuk maakt op uw rechten of waarvan u meent dat dit anderszins onrechtmatig is, kunt u bij Aurora Futura een verzoek indienen om deze informatie van de website te laten verwijderen.
 
Om uw verzoek te kunnen behandelen, verzoeken wij u een mail te sturen naar het hieronder vermelde email adres. Voor een vlotte en correcte afhandeling van uw verzoek, dienen wij contact met u te kunnen opnemen. Wij verzoeken u vriendelijk ons daarom minimaal de volgende contactgegevens te verschaffen: uw naam, adres, telefoonnummer en e-mailadres.
 
Inbreukmakende informatie
Om uw verzoek in behandeling te kunnen nemen, verzoeken wij u de informatie waarop uw verzoek ziet in uw email aan te duiden en uw verzoek kort nader te motiveren met minimaal de volgende gegevens:
de vindplaats van de informatie (volledige url), een motivering van uw verzoek en de naam van de rechthebbende.
Aurora Futura streeft ernaar uw verzoek binnen 5 werkdagen te behandelen. Aurora Futura wijst erop dat een verzoek dat onvolledige informatie bevat niet in behandeling kan worden genomen.
 
Bewijsstukken
Ter beoordeling van uw verzoek, vragen wij u om het bewijs dat bovenvermelde persoon rechthebbende is ten aanzien van de relevante intellectuele eigendomsrechten als bijlage bij uw verzoek te voegen. Onder bewijs verstaan wij de wettelijke documenten die duidelijk maken dat sprake is van een inbreuk op uw rechten of rechten van een persoon die u heeft gemachtigd om namens hem / haar op te treden.
 
Door uw email aan ons te verzenden verzoekt u Aurora Futura de in de email vermelde informatie van haar website te verwijderen. Daarnaast verklaart u:
· Rechthebbende te zijn van de hierboven vermelde informatie, dan wel door de rechthebbende te zijn gemachtigd om in deze namens hem / haar op te treden.
· De informatie volledig en naar waarheid te hebben samengesteld.
Indien Aurora Futura uw verzoek gegrond acht, zal zij de gevraagde informatie verwijderen. Het verwijderen van informatie impliceert niet dat Aurora Futura enige aansprakelijkheid erkent ter zake enig (beweerdelijk) onrechtmatig handelen.
 
Uw email betreffende de inbreukmakende informatie kunt u sturen aan: disclaimer@AuroraFutura.nl
Voor alle overige vragen of opmerkingen verzoeken wij u te mailen naar: info@AuroraFutura.nl
 
© copyright 2015
 

AuroraFutura.nl gebruikt cookies om je de beste gebruikservaring te geven en het webverkeer te analyseren.