Rapenburg-Plaza-klein-cropped.jpg

Kantoorpand: drukbezocht bedrijf waar keihard en met passie wordt gewerkt voor hun klanten

Met een geweldig uitzicht over het IJ en vlakbij het Amsterdam Centraal Station, is dit kantoorpand echt een unieke plek om te werken.

Omdat het bedrijf dat hier gevestigd is voor haar klanten in musea en tentoonstellngen interactieve installaties bedenkt, ontwerpt en bouwt, werd het tijd om ook haar eigen werkruimte aan te pakken. In de zomer van 2014 hebben wij daarom een aantal comfortverhogende mogelijkheden voorgesteld en naar tevredenheid van de klant toegepast.

Slim (en eenvoudig) besparen op verlichting en personeelskosten

Zo hebben wij hier onder andere de verlichting in de etalage gekoppeld aan de stand van de zon en tijd van het jaar. Daarnaast kan het personeel alle verlichting in het gehele pand met één druk op een knop naast de voordeur aanzetten bij binnenkomst en gaat ze vertraagd uit na het inschakelen van het alarm.


 

Altijd op de hoogte wie de bedrijfsruimte bezoekt en verlaat

Van elke in- en uitschakeling krijgt de directie een melding zodat ook zij weten dat de deur voor de klanten geopend is.

 

Eindeloos veel mogelijkheden om je bedrijf of werkruimte 'Slim' te maken

Dit zijn slechts een paar voorbeelden van wat we allemaal voor dit bedrijf gedaan hebben. Neem vandaag nog contact met ons op, zodat we kunnen uitleggen hoe automatisering ook in jouw bedrijf het leven en werken gemakkelijker en comfortabeler kan maken.

 

Bij dit project hebben we gebruik gemaakt van onder andere: digitalSTROM

Voor vrijblijvende offerte of vragen

Neem contact op met Aurora Futura

Aurora Futura

Rendementsweg 2-M
3641 SK Mijdrecht  

T. 085 4890 295
T. 06 5518 5581

E. info@aurorafutura.nl
 

AuroraFutura.nl gebruikt cookies om je de beste gebruikservaring te geven en het webverkeer te analyseren.