Wooncomplex Voortuinen krijgt Smart Home keuzes

De Voortuinen is een hoog appartementencomplex in het voormalige ING-bankkantoor grenzend aan Westerpark in Amsterdam. De kantoorpanten worden door Pinnacle heringericht tot luxe woningen. Een mooi duurzaam project, waarbij bestaande panden worden hergebruikt. Het volledige complex wordt aangepakt. De toekomstige bewoners kunnen van hun woning een Smart Home maken, met een digitalSTROM-optiepakket van Aurora Futura.

Eigentijdse appartementen en penthouses met een eigen voortuin

De Voortuinen is een aantrekkelijk wonen-aan-het-water-project, op loopafstand van Het Westerpark. Het woongebouw De Voortuinen bestaat uit veertien verdiepingen. De eigentijdse, lichte en comfortabele appartementen en penthouses hebben allemaal een ruim eigen terras, ofwel eigen ‘voortuin’. Alle appartementen staan op eigen grond (geen extra kosten voor erfpacht dus). De enorme ramen zorgen voor veel licht en geven een prachtig panoramisch uitzicht.

Vrijheid en veel ruimte voor groen en duurzaamheid

Bewoners krijgen veel vrijheid om de woning in te delen zoals ze zelf willen, en is er veel ruimte voor groen en duurzaamheid. Bijvoorbeeld door één leefruimte Slim te maken, of de volledige woning in te richten met het comfort van een Smart Home. Aurora Futura biedt de nieuwe bewoners allerlei opties voor woongemak, sfeer, veiligheid, home entertainment en energiebesparing met digitalSTROM.

Meer woonoppervlak door andere routing

Architectenbureau TANK ontwikkelde een innovatieve ontsluitingsrouting voor woontoren De Voortuinen, die zorgt voor effiënt ruimtegebruik. De liften die zich nu in de centrale hal bevinden, worden verplaatst naar de buitenkant van het gebouw. Bewoners kunnen dus vanaf straatniveau rechtstreeks met de lift naar hun appartement, en stappen vanuit de lift hun woning binnen. Het belangrijkste voordeel van deze slimme vondst is dat de toekomstige bewoners hierdoor ook aanzienlijk meer nuttig woonoppervlak tot hun beschikking hebben.

Ideale ligging

De Voortuinen ligt in Westerpark West, grenzend aan Westerpark en Bos & Lommer. Het wordt een kindvriendelijke buurt met huur- en koopappartementen. Het Westerpark, restaurants, koffietentjes, kinderdagverblijven, supermarkten, scholen en sportvoorzieningen, alles is binnen handbereik. Met de bus of de tram ben je snel bij Station Sloterdijk of Centraal Station, en vanuit de parkeerplaats rij je met de auto binnen een paar minuten de A10 op.

Bouw en oplevering

Pinnacle wil het gebied ontwikkelen tot een aantrekkelijk woongebied dat aansluit op het Westerpark en de aangrenzende buurten van West. In totaal worden in het gebied zo’n 700 tot 900 appartementen gecreëerd, door een combinatie van transformatie en nieuwbouw. De metamorfose is in volle gang, de verwachte oplevering is 2020.

Interesse om te wonen in De Voortuinen?
Meld je hier direct aan

Credits/Partners:

Opdrachtgever/Projectontwikkelaar: Pinnacle
Stedenbouwkundig ontwerp: MVRDV
Architect: TANK - Menno Kooistra
Constructeur: Pieters Bouwtechniek
Bestekdeskundigen: Mandel BV
Smart Home Installaties: Aurora Futura i.s.m. digitalSTROM

Vragen? Ben je benieuwd wat we je kunnen bieden?

Wat jij bedenkt, ontwerpen en regelen wij voor je met goed doordachte Smart Home oplossingen. Elke klant is voor ons uniek, elk project weer anders.

Aurora Futura heeft al vele woningen naar tevredenheid van de bewoners opgeleverd als Smart Home. We werken met de beste Smart Home-merken, we blijven up-to-date met experttrainingen, en zijn benoemd tot Loxone Gold Partner en digitalSTROM Expert Partner. Tegelijkertijd zijn we merkonafhankelijk in onze keuze.

Ook voor jou willen wij onze kennis inzetten door samen van jouw woning een echte Smart Home te maken, waar je nog jaren van kunt genieten. Bel of mail ons gerust voor een afspraak of boek nu gratis onze Comfort Scan. We komen het je graag thuis uitleggen en demonstreren.

Andere interessante artikelen:

Voor vrijblijvende offerte of vragen

Neem contact op met Aurora Futura

Aurora Futura

Rendementsweg 2-M
3641 SK Mijdrecht  

T. 085 4890 295
T. 06 5518 5581

E. info@aurorafutura.nl
 

AuroraFutura.nl gebruikt cookies om je de beste gebruikservaring te geven en het webverkeer te analyseren.