Sonos_productlijn

De schakelaar is Slim geworden

Het volume van de audio, de rolluiken, kijken wie er voor de deur staat, zien of er ergens nog ramen open staan en natuurlijk het bedienen van de juiste lichtstand. Wat je ook wilt bedienen met de u::Lux schakelaar, het kan allemaal met de meest intelligente schakelaar van dit moment.

uLux-schakelaar2
uLux-en-Loxone-een-prima-stel-demo

Volledige integratie in jouw Slimme Woning

De nieuwe schakelaar van u::Lux past naadloos in een Loxone omgeving. Hierdoor is het heel gemakkelijk om de status van Loxone-onderdelen uit te lezen op het display van u::Lux en kunnen commando's worden gestuurd vanaf deze Slimme schakelaar die het hele huis kunnen bedienen.

 

Wil je weten hoe?

Bel ons gerust voor een afspraak en we komen deze oplossing bij je thuis of op je werk demonstreren.

Meer informatie over u::Lux volgt binnenkort ook op onze site, kijk nu alvast op de site van u::Lux.
Bezoek onze Loxone pagina voor meer informatie over Loxone.
 

Andere interessante artikelen:

Over Aurora Futura

Wij geloven dat de wereld om ons heen comfortabeler, zuiniger en leefbaarder kan worden door slim gebruik van Smart Home technologie. Die techniek moet automatisch voor je werken waar het kan en te controleren zijn waar jij dat wil. Dat willen wij graag voor onze klanten regelen, zonder dat die technieken zichtbaar zijn of je je er druk om hoeft te maken hoe het werkt. En altijd met oog voor detail en de schoonheid van design.

We werken met de beste Smart Home-merken, we blijven up-to-date met experttrainingen, tegelijkertijd zijn we merkonafhankelijk in onze keuze.

Ook voor jou willen wij onze kennis inzetten door samen van jouw woning een echt Slimme Woning te maken, waar je nog jaren van kunt genieten. Bel of mail ons gerust voor een afspraak of een gratis Comfort Scan. We komen het je graag thuis uitleggen en demonstreren.

Voor vrijblijvende offerte of vragen

Neem contact op met Aurora Futura

Aurora Futura

Rendementsweg 2-M
3641 SK Mijdrecht  

T. 085 4890 295
T. 06 5518 5581

E. info@aurorafutura.nl
 

AuroraFutura.nl gebruikt cookies om je de beste gebruikservaring te geven en het webverkeer te analyseren.