Stijn van Bruggen volgde de Opleiding Theatertechniek aan de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten. Hij was onder andere zes jaar verbonden aan het gezelschap Het Toneel Speelt en twee jaar werkzaam bij RapenburgPlaza (lichtontwerp en mediasturing).

Stijn is sinds 2006 zelfstandig lichtontwerper en heeft ontwerpen gemaakt voor gezelschappen en producenten als Toneelgroep Oostpool, Albert Verlinde Entertainment, De Nationale Reisopera, De Utrechtse Spelen, Stage Entertainment, Dansity Amsterdam, Rick Engelkes Producties, Toneelgroep Amsterdam, Mugmetdegoudentand, Het Toneel Speelt en Alexandra Broeder.

Ook is Stijn al geruime tijd bezig met architectuurbelichting en heeft hij onder andere het interieur belicht bij NIKE Space Design + Development, het Delta Lloyd Toorop gebouw, SuperTrash (New Store Concept) (allemaal in Amsterdam), de tuinen van Accres Apeldoorn in het Lumido Park Berg en Bos, het Spoorwegmuseum in Utrecht en het Pools Paviljoen voor de Wereld Expo 2010 in Shanghai.

Bij Aurora Futura gaat Stijn zich inzetten om voor elke woning, kantoor en winkel een lichtplan te ontwerpen, dat perfect past bij de verschillende ruimtes van het pand en hoe ze gebruikt worden. Functionaliteit en vormgeving worden geoptimaliseerd met de lichtontwerpen van Stijn. Als je hier meer over wilt weten, kijk dan op deze pagina, waar we uitleggen wat wij met licht allemaal voor je kunnen doen.

Stijn_400x409px

Andere interessante artikelen:

Over Aurora Futura

Wij geloven dat de wereld om ons heen comfortabeler, zuiniger en leefbaarder kan worden door slim gebruik van Smart Home technologie. Die techniek moet automatisch voor je werken waar het kan en te controleren zijn waar jij dat wil. Dat willen wij graag voor onze klanten regelen, zonder dat die technieken zichtbaar zijn of je je er druk om hoeft te maken hoe het werkt. En altijd met oog voor detail en de schoonheid van design.

Aurora Futura heeft al vele woningen naar tevredenheid van de bewoners opgeleverd als Smart Home. We werken met de beste Smart Home-merken, we blijven up-to-date met experttrainingen, en zijn benoemd tot Loxone Gold Partner en digitalSTROM Expert Partner. Tegelijkertijd zijn we merkonafhankelijk in onze keuze.

Ook voor jou willen wij onze kennis inzetten door samen van jouw woning een echt Slimme Woning te maken, waar je nog jaren van kunt genieten. Bel of mail ons gerust voor een afspraak of een gratis Comfort Scan. We komen het je graag thuis uitleggen en demonstreren.

Voor vrijblijvende offerte of vragen

Neem contact op met Aurora Futura

Aurora Futura

Rendementsweg 2-M
3641 SK Mijdrecht  

T. 085 4890 295
T. 06 5518 5581

E. info@aurorafutura.nl
 

AuroraFutura.nl gebruikt cookies om je de beste gebruikservaring te geven en het webverkeer te analyseren.