Huis-vd-toekomst_B_1200x400px

De wereld om ons heen verandert.

In onze auto vertelt een stem waar we heen moeten, de krant lezen we online, onze favoriete TV-programma’s kijken we wanneer het ons uitkomt en als we geen zin hebben om te koken, doet de magnetron het werk voor ons.

Handmatig alles zelf doen, én vergeten

Maar ‘s avonds moeten we voor het slapen gaan overal langs om de lampen een voor een uit te doen. En ‘s ochtends zijn we nét op tijd de deur uit naar ons werk, als we erachter komen dat we de verwarming aan hebben laten staan.

Jouw Slimme Woning regelt het voor je

Dat kan gelukkig anders. Dankzij domotica-technologieën kan het in jouw huis net zo modern en comfortabel zijn als je gewend bent in je auto.
 
En of je nu een nieuw huis gaat bouwen, of alleen een kleine renovatie wilt doen, een huurappartement of koophuis hebt, voor elk budget is er een passende oplossing.
Stad-vd-toekomst

Slim Wonen noemen wij dat.

Aurora Futura helpt je hier graag bij op weg. Neem gerust contact op voor een vrijblijvende uitleg of demonstratie. Wij zijn je graag van dienst.

Vergelijk eens een auto met jouw huis. 

Zo denkt Samsung over onze woon- en leefomgeving. 

Over Aurora Futura

Wij geloven dat de wereld om ons heen comfortabeler, zuiniger en leefbaarder kan worden door slim gebruik van Smart Home-technologie. Die techniek moet automatisch voor je werken waar het kan en te controleren zijn waar jij dat wil. Dat willen wij graag voor onze klanten regelen, zonder dat die technieken zichtbaar zijn of je je er druk om hoeft te maken hoe het werkt. En altijd met oog voor detail en de schoonheid van design.

We werken met de beste Smart Home-merken, we blijven up-to-date met experttrainingen, tegelijkertijd zijn we merkonafhankelijk in onze keuze.

Ook voor jou willen wij onze kennis inzetten door samen van jouw woning een echt Slimme Woning te maken, waar je nog jaren van kunt genieten. Bel of mail ons gerust voor een afspraak of een gratis Comfort Scan. We komen het je graag thuis uitleggen en demonstreren.

Voor vrijblijvende offerte of vragen

Neem contact op met Aurora Futura

Aurora Futura

Rendementsweg 2-M
3641 SK Mijdrecht  

T. 085 4890 295
T. 06 5518 5581

E. info@aurorafutura.nl
 

AuroraFutura.nl gebruikt cookies om je de beste gebruikservaring te geven en het webverkeer te analyseren.