Aurora Futura eerste Loxone Gold Partner in Nederland

Eerste Smart Home onderneming in Nederland met een Loxone Gold Partner status

Loxone heeft de status Loxone Gold Partner toegekend aan Aurora Futura. Daarmee is Aurora Futura de eerste Smart Home onderneming in Nederland die officieel erkend is als Loxone Gold Partner. Binnen de Benelux is Aurora Futura een van de drie bedrijven die deze Gold Partner status heeft behaald. 

De tevredenheid van klanten van Aurora Futura is hierbij een bepalende factor. Daarnaast speelt de up-to-date kennis van Loxone-producten, praktijkervaring en deskundige toepassingen een beslissende rol. 

Deze Loxone Gold Partner status is iets om trots op te zijn. Voor onze klanten geeft dit de garantie dat wij hen zo goed mogelijk kunnen helpen bij het ontwerpen en installeren van hun Smart Home.

Wij verwelkomen onze derde Loxone Gold Partner in de Benelux, een dikke proficiat aan Aurora Futura met hun nieuwe status! Zij treden toe tot onze groep van uitzonderlijke Loxone Partners wereldwijd en zetten zich volop in voor Loxone dankzij het plannen van zeer kwalitatieve en deskundige installaties.  

Het vereist toewijding, hard werk en – misschien wel het belangrijkst – de tevredenheid van hun klanten. Daarbovenop moeten ze een technische evaluatie met vlag en wimpel doorstaan.”  
– Steffi de Graaf (Loxone Benelux) 

Smart Home merk Loxone zet gebruikerswensen écht centraal

Aurora Futura werkt graag met Loxone bij het installeren van een Smart Home. Maurice Foppele (eigenaar Aurora Futura): “In de zoektocht naar Smart Home merken en producten kwam ik al vrij snel uit bij Loxone. Ze onderscheiden zich met een volledig geïntegreerd Smart Home-systeem. Sterk aan de aanpak van Loxone is dat ze gebruikerswensen écht centraal zetten en dat mensen ontzorgd worden. Loxone speelt daar met haar productenlijn optimaal op in.”

Met Loxone kun je veel handelingen automatiseren, wat de eindgebruiker voordelen oplevert. Het automatiseren van verlichting, verwarming en audio leidt tot veel meer comfort in het dagelijkse leven. Het bespaart tijd, geeft veiligheid en sfeer.

Ook duurzaamheid is een belangrijke uitkomst. Door bijvoorbeeld met sensoren te werken kan in elke ruimte veel energie bespaard worden. Dat ook de privacy van de huiseigenaar optimaal is gewaarborgd, wordt door veel van onze klanten gewaardeerd.

50.000 handelingen minder, meer tijd voor het leven. De ‘360 graden’-oplossing van Loxone zorgt voor meer vrije tijd dankzij woonautomatisering.

Ontzorging en thuisgevoel staat voorop

Aurora Futura heeft de Loxone all-in-one-oplossing bij zo’n 50 woningen in Nederland geïnstalleerd. Maurice Foppele: “Niet de technologie, maar bovenal de ontzorging en het thuisgevoel van de eindgebruiker staat voorop. We merken dat er ook veel klantvragen spelen ná installatie. In die fase wordt onze meerwaarde als specialist echt duidelijk voor de Smart Home-bewoners.”

Smart Home oplossingen zijn tegenwoordig niet alleen bereikbaar voor eigenaren van villa’s van 1 miljoen-plus, maar ook voor woningeigenaren in de lagere segmenten. In 2030 is Smart Home technologie dé norm geworden en Loxone speelt daarin een voorname rol. Mark our words.

Loxone Infographic meer vrije tijd met een Smart Home

De Gold Partner status van Aurora Futura is ook officieel ingeluid op de website van Loxone Benelux, met een fraai artikel:

Andere interessante artikelen:

Over Aurora Futura

Wij geloven dat de wereld om ons heen comfortabeler, zuiniger en leefbaarder kan worden door slim gebruik van Smart Home technologie. Die techniek moet automatisch voor je werken waar het kan en te controleren zijn waar jij dat wil. Dat willen wij graag voor onze klanten regelen, zonder dat die technieken zichtbaar zijn of je je er druk om hoeft te maken hoe het werkt. En altijd met oog voor detail en de schoonheid van design.

Aurora Futura heeft al vele woningen naar tevredenheid van de bewoners opgeleverd als Smart Home. We werken met de beste Smart Home-merken, we blijven up-to-date met experttrainingen, en zijn benoemd tot Loxone Gold Partner en digitalSTROM Expert Partner. Tegelijkertijd zijn we merkonafhankelijk in onze keuze.

Ook voor jou willen wij onze kennis inzetten door samen van jouw woning een echt Slimme Woning te maken, waar je nog jaren van kunt genieten. Bel of mail ons gerust voor een afspraak of een gratis Comfort Scan. We komen het je graag thuis uitleggen en demonstreren.

Voor vrijblijvende offerte of vragen

Neem contact op met Aurora Futura

Aurora Futura

Rendementsweg 2-M
3641 SK Mijdrecht  

T. 085 4890 295
T. 06 5518 5581

E. info@aurorafutura.nl
 

AuroraFutura.nl gebruikt cookies om je de beste gebruikservaring te geven en het webverkeer te analyseren.