Aurora Futura eerste Loxone Gold Partner in Nederland

Eerste Smart Home onderneming in Nederland met een Loxone Gold Partner status

Loxone heeft de status Loxone Gold Partner toegekend aan Aurora Futura. Daarmee is Aurora Futura de eerste Smart Home onderneming in Nederland die officieel erkend is als Loxone Gold Partner. Binnen de Benelux is Aurora Futura een van de drie bedrijven die deze Gold Partner status heeft behaald. 

De tevredenheid van klanten van Aurora Futura is hierbij een bepalende factor. Daarnaast speelt de up-to-date kennis van Loxone-producten en deskundige toepassingen een beslissende rol. En vanzelfsprekend een goede samenwerking met Loxone.

Wij verwelkomen onze derde Loxone Gold Partner in de Benelux, een dikke proficiat aan Aurora Futura met hun nieuwe status! Zij treden toe tot onze groep van uitzonderlijke Loxone Partners wereldwijd en zetten zich volop in voor Loxone dankzij het plannen van zeer kwalitatieve en deskundige installaties.  

Het vereist toewijding, hard werk en – misschien wel het belangrijkst – de tevredenheid van hun klanten. Daarbovenop moeten ze een technische evaluatie met vlag en wimpel doorstaan.”  
– Steffi de Graaf (Loxone Benelux) 

De Gold Partner status van Aurora Futura is ook officieel ingeluid op de website van Loxone Benelux, met een fraai artikel:

Andere interessante artikelen:

Over Aurora Futura

Wij geloven dat de wereld om ons heen comfortabeler, zuiniger en leefbaarder kan worden door slim gebruik van Smart Home technologie. Die techniek moet automatisch voor je werken waar het kan en te controleren zijn waar jij dat wil. Dat willen wij graag voor onze klanten regelen, zonder dat die technieken zichtbaar zijn of je je er druk om hoeft te maken hoe het werkt. En altijd met oog voor detail en de schoonheid van design.

We werken met de beste Smart Home-merken, we blijven up-to-date met experttrainingen, tegelijkertijd zijn we merkonafhankelijk in onze keuze.

Ook voor jou willen wij onze kennis inzetten door samen van jouw woning een echt Slimme Woning te maken, waar je nog jaren van kunt genieten. Bel of mail ons gerust voor een afspraak of een gratis Comfort Scan. We komen het je graag thuis uitleggen en demonstreren.

Voor vrijblijvende offerte of vragen

Neem contact op met Aurora Futura

Aurora Futura

Fannius Scholtenstraat 61d
1051EV Amsterdam

T. 085 4890 295
T. 06 5518 5581

E. info@aurorafutura.nl