digitalSTROM_banner_kroonsteentjes

Smart Home pionier digitalSTROM wint Internet of Things Award

 

Smarthome-bedrijf digitalSTROM is dit jaar uitgeroepen tot winnaar in de categorie ‘Smart Home Initiative’ van de Internet of Things Award (IoTA), georganiseerd door telecomuitgever Total Telecom. De awards eren de topproducten en bedrijven die internationaal succesvol zijn op het gebied van digitale connectiviteit en het Internet of Things. Volgens de jury eindigde het Duits-Zwitsers bedrijf digitalSRTROM voor de andere finalisten, Nest en Orange. De CEO van digitalSTROM, Martin Vesper, heeft de prijs van deze deskundige jury tijdens de ceremonie in het Wembley Stadium persoonlijk in ontvangst genomen.

 

digitalSTROM plaatst zich boven grote spelers Google en Orange

 


De Internet of Things Awards zijn begin december in Londen uitgereikt voor een publiek van ongeveer 500 gasten en branche-experts op het gebied van internet, telecommunicatie en digitale connectiviteit. Het Duits-Zwitsers bedrijf digitalSTROM is tot winnaar uitgeroepen in de categorie ‘Smart Home Initiative’, waarbinnen ook bedrijven meededen zoals Nest en Orange. De jury baseerde het besluit op verschillende criteria, waaronder innovatief vermogen en duurzame marketingsuccessen, om zo vast te stellen welke ideeën het meest bijdragen aan de ontwikkeling van de Internet of Things. De IoTA is de meest prestigieuze internationale award die uitgereikt is aan digitalSTROM. Met deze award behoort het bedrijf tot de groep van grote spelers, waaronder Google's slimme thermostaat Nest en telecomprovider Orange, binnen de smart connectiviteit sector.

digitalSTROM_iot_awards_2015

Consistent gebruiksgemak en holistisch connectiviteitssysteem tussen verschillende providers 


Het basisconcept van digitalSTROM is een holistisch connectiviteitsysteem dat apparaten van verschillende providers met elkaar integreert, met behulp van de bestaande elektrische bedradingen en open interfaces. Het systeem bedient onder andere verlichting, schakelaars, rolluiken, audiosystemen en keukenapparatuur. Een andere focus van digitalSTROM, in aanvulling op de uitgebreide connectiviteit, is om de interactie met alle apparaten in huis te bewerkstelligen. Hiermee wordt een consistent gebruiksgemak gerealiseerd voor mensen die in een smarthome wonen. Het bedienen van een smarthome moet zo eenvoudig en intuïtief mogelijk zijn. Via de bestaande lichtknoppen of via spraak. Het bedienen, installeren en activeren van digitalSTROM is toegankelijk gemaakt voor installateurs en voor de massamarkt. Zodra het systeem geïnstalleerd is, kan het direct aangesloten en geconfigureerd worden.

De gebruiker en betrouwbaarheid staan bovenaan bij digitalSTROMdigitalSTROM richt de primaire focus van een smarthome op de gebruiker; de techniek blijft op de achtergrond. Om naadloze consistentie te garanderen moet digitalSTROM altijd betrouwbaar zijn. Om een hoge mate van betrouwbaarheid en reactiesnelheid te realiseren, richt digitalSTROM zich tot het ‘Fast Data’-platform van TIBCO voor cloud-toepassingen. Hierdoor wordt het niet langer gezien als technologie. Zo kunnen mensen in een smarthome bijvoorbeeld toegang krijgen tot een intelligente service die hun huis beschermt tegen stormschade. Met de waarschuwingsservice van digitalSTROM, samen met het TIBCO-platform, worden beschermingsmaatregelen gecommuniceerd naar huizen die getroffen worden, bijvoorbeeld door hagel.

De Internet of Things Award is de hoogste deskundige bevestiging voor de innovatieve kracht van digitalSTROM als het gaat om het comfort. Net als het internet, is digitalSTROM een flexibel systeem gericht op snelheid, betrouwbaarheid en uitbreidbaarheid.
– Martin Vesper, digitalSTROM

CEO van digitalSTROM, Martin Vesper: “De Internet of Things Award is de hoogste deskundige bevestiging voor de innovatieve kracht van digitalSTROM als het gaat om het comfort van onze klanten. Wij voelen ons vereerd om deze award van Total Telecom in ontvangst te mogen nemen en we zijn hier erg dankbaar voor. We willen onze klanten precies dat aanbieden waar IoTA voor staat en dat wat nieuwe technologieën mogelijk maken: het creëren van meer comfort en meer efficiëntie op het gebied van energieverbruik en andere gebieden van een digitale levensstijl en connectiviteit. Net als het internet, is digitalSTROM een flexibel systeem gericht op snelheid, betrouwbaarheid en uitbreidbaarheid.” 

Vragen? 

Aurora Futura is een van de pioniers van digitalSTROM in Nederland en heeft al vele woningen naar tevredenheid van de bewoners opgeleverd met een digitalSTROM installatie. Bel of mail ons gerust voor vragen of meer informatie.

Dankzij de werkzaamheden van Aurora Futura, onze hoeveelheid projecten en uitgebreide kennis van het product, heeft het digitalSTROM hoofdkantoor in Zwitserland ons in juli 2015 benoemd tot digitalSTROM Expert Partner. We zijn uiteraard zeer trots op deze unieke status die digitalSTROM maar aan drie partners in Nederland heeft gegeven.

Andere interessante artikelen:

Boek onze gratis Comfort Scan 

Wij geloven dat de wereld om ons heen comfortabeler, zuiniger en leefbaarder kan worden door slim gebruik van Smart Home technologie. Die techniek moet automatisch voor je werken waar het kan en te controleren zijn waar jij dat wil. Dat willen wij graag voor onze klanten regelen, zonder dat die technieken zichtbaar zijn of je je er druk om hoeft te maken hoe het werkt. En altijd met oog voor detail en de schoonheid van design.

We werken met de beste Smart Home-merken, we blijven up-to-date met experttrainingen, tegelijkertijd zijn we merkonafhankelijk in onze keuze.

Ook voor jou willen wij onze kennis inzetten door samen van jouw woning een echt Slimme Woning te maken, waar je nog jaren van kunt genieten. Bel of mail ons gerust voor een afspraak of een gratis Comfort Scan. We komen het je graag thuis uitleggen en demonstreren.

Voor vrijblijvende offerte of vragen

Neem contact op met Aurora Futura

Aurora Futura

Rendementsweg 2-M
3641 SK Mijdrecht  

T. 085 4890 295
T. 06 5518 5581

E. info@aurorafutura.nl
 

AuroraFutura.nl gebruikt cookies om je de beste gebruikservaring te geven en het webverkeer te analyseren.