digitalstrom_stand_ces_2016

Het merk digitalSTROM was ook dit jaar weer op de CES (Consumer Electronics Show) te vinden. Bezoekers kunnen daar allerlei applicaties en toepassingen van het Smart Home-systeem bekijken en testen. De CES is al sinds jaar en dag de beurs waar meer dan 3600 fabrikanten hun nieuwste electronische gadgets, toepassingen en mogelijkheden vertonen aan het grote publiek. 

Applicaties en toepassingen die bij de stand van digitalSTROM zijn gedemonstreerd, een paar voorbeelden:

digitalSTROM_bestuur_je_slimme_woning_vanuit_je_tesla

De slimme, 'verbonden' auto

Een Slimme Woning met digitalSTROM houdt niet op bij de voordeur. Dit is bewezen door een recente samenwerking met Tesla, waarmee bestuurders hun digitalSTROM-woning ook via hun 'verbonden' auto kunnen bedienen.

DigitalSTROM demonstreerde op de CES hoe Slim Wonen zelfs ook buitenshuis een verschil kan maken. Bezoekers konden zien hoe de elektrische Sedan van Tesla communiceert met het Smart Home-systeem. Het grote touchscreen van de auto dient als een gebruikersinterface voor het bedienen van de Slimme Woning terwijl je nog onderweg bent. Dit dankzij de zeer open IP-interfaces die digitalSTROM heeft beschikbaar gesteld voor ontwikkelaars.

Grote kans dus dat we binnenkort ook Tesla-rijders als digitalSTROM-klant mogen begroeten.

Transparanter en makkelijker energieverbruik beheren

Een andere noviteit zijn de nieuwe applicaties van digitalSTROM waarmee het mogelijk wordt om je energieverbruik nog beter te beheren. Je hebt handig en snel inzicht op het verbruik van alle componenten en de totale installatie.

'I'm Fine' Report

digitalSTROM houdt een oogje in het zeil door allerlei informatie uit het huis beschikbaar te stellen aan de eigenaar. Met routinechecks kan worden gekeken of alles in je Slimme Woning nog goed functioneert. Als een lamp of apparaat bijvoorbeeld aandacht nodig heeft, wordt automatisch een bericht naar de eigenaar gestuurd.

Ook wanneer er juist een tijdje niets gebeurt in huis, maar je wel thuis bent, kan digitalSTROM een berichtje sturen naar de buren of familie. Een veilig idee!

digitalSTROM_glimlachen_voor_een_kop_koffie

Andere interessante artikelen:

Vragen?

Aurora Futura is een van de pioniers van digitalSTROM in Nederland en heeft al vele woningen naar tevredenheid van de bewoners opgeleverd met een digitalSTROM installatie. Dankzij de werkzaamheden van Aurora Futura, onze hoeveelheid projecten en uitgebreide kennis van het product, heeft het digitalSTROM hoofdkantoor in Zwitserland ons in juli 2015 benoemd tot digitalSTROM Expert Partner. We zijn uiteraard zeer trots op deze unieke status die digitalSTROM maar aan drie partners in Nederland heeft gegeven.

We werken met de beste merken, we blijven up to date met experttrainingen, tegelijkertijd zijn we merkonafhankelijk in onze keuze.

Ook voor jou willen wij onze kennis inzetten door samen van jouw woning een echt Slimme Woning te maken, waar je nog jaren van kunt genieten. Bel of mail ons gerust voor een afspraak of een gratis Comfort Scan. We komen het je graag thuis uitleggen en demonstreren.

Voor vrijblijvende offerte of vragen

Neem contact op met Aurora Futura

Aurora Futura

Rendementsweg 2-M
3641 SK Mijdrecht  

T. 085 4890 295
T. 06 5518 5581

E. info@aurorafutura.nl
 

AuroraFutura.nl gebruikt cookies om je de beste gebruikservaring te geven en het webverkeer te analyseren.