Als architect of als interieurontwerper blijf je graag up to date. Heb je onvoldoende kennis over domotica en Smart Homes? Wij bieden professioneel advies en hulp aan de tekentafel, voor een gedegen Smart Home-klaar ontwerp, met de juiste technische specificaties.

  • Geschikt voor elk budget
  • Duidelijk inzicht vooraf in de kosten 
  • Geschikt voor elk pand, van nieuwbouw tot monumentale panden
  • Duidelijke communicatie met één vast aanspreekpunt
  • Alle kennis in huis
  • Betrouwbaar team met o.a. ervaren lichtdesigner en audio/video expert
  • Naadloze aansluiting van de verschillende onderdelen
  • Alles snel en soepel klaar volgens plan  
 

Waarom 'Toon' of losse Smart Home 'bouwmarkt'-producten niet handig zijn
Tegenwoordig worden allerlei Smart Home producten los verkocht, die op het eerste gezicht hetzelfde doen, en vaak voor een goedkopere prijs. Je lijkt daarmee misschien beter af, maar – zeker wanneer je twee of meer onderdelen installeert – is een overkoepelend systeem handiger. Doordat je met met één kwaliteitsmerk werkt, heb je optimaal overzicht, kun je beter meten en heb je meer gebruiksgemak omdat je vanaf één app of interface alle onderdelen kunt beheren. En ook na een update blijven de onderdelen perfect met elkaar communiceren. 

Geen verborgen kosten, geschikt voor elk budget
Wij leveren maatwerk. Samen bespreken we jouw ideeën over het ontwerp, en welke mogelijkheden er zijn binnen het budget van je opdrachtgever. Je krijgt een duidelijk overzicht van de kosten. Bij de oplevering krijgt je klant duidelijke en makkelijk uit te voeren instructies om zelf de updates uit te voeren, terwijl de optie open blijft om te kiezen voor servicegemak. 

 

Snelle en soepele oplevering 
Wij snappen dat je met meerdere partijen samenwerkt en werkt met strakke deadlines. Door onze ruime ervaring op het gebied van lichtdesign, audio en video, hebben wij  –na ons overleg – binnen 3 dagen de technische tekeningen en specificaties klaar. Het is ook mogelijk om de installatie door ons te laten uitvoeren en zo te plannen dat het aansluit bij jouw planning. Door gedegen voorbereiding van de technische benodigdheden, kunnen we ter plekke snel handelen en verloopt de installatie soepel.

Wil je weten hoe we jou kunnen ondersteunen bij de technische kant van jouw ontwerp? Bel ons gerust via 085 4890 295 of stuur een e-mail naar info@aurorafutura.nl.

AuroraFutura.nl gebruikt cookies om je de beste gebruikservaring te geven en het webverkeer te analyseren.