Als ondernemer heb je genoeg aan je hoofd. Met een slim systeem heb je een business waar je minder naar om hoeft te kijken. Moeiteloos besparen op energiekosten, op ieder moment de juiste belichting in een handomdraai en automatische up to date veiligheid, waar je ook bent. Voor elke winkel, restaurant of kantoor hebben we een perfect Slim Systeem. Betaalbaar, mooi weggewerkt en makkelijk te bedienen.

  • geschikt voor elk budget: basisopzet of uitgebreid 
  • duidelijk inzicht vooraf in de kosten 
  • geschikt voor elk pand, van nieuwbouw tot monumentale panden
  • betrouwbaar vast team met een vast aanspreekpunt
  • oplevering buiten openingstijden / kantooruren is mogelijk
  • snelle en soepele oplevering 
  • updates eenvoudig zelf te install eren of kiezen voor servicegemak
 

 

Besparen op energieverbruik
Met name in de horeca is veel winst te behalen qua besparing op onnodige kosten. Door te meten krijg je inzicht in inefficiënt verbruik, zie je waar de kosten vandaan komen en kun je zonodig bijsturen. In een oogopslag zie je welke apparaten weinig bijdragen aan de omzet, maar wel gigantisch veel energie verbruiken. Bijvoorbeeld dat de verwarming in de personeelsruimte 's nachts nooit uit wordt gezet en energie opslurpt. Door in te stellen dat de verwarming automatisch uitgaat als een ruimte niet wordt gebruikt, levert je dat maandelijks een flinke kostenbesparing op, terwijl je tegelijkertijd bijdraagt aan een beter milieu. 

Controle en veiligheid ter plekke en op afstand
Je bent niet altijd op de werkvloer aanwezig. Het kan dan handig zijn om te zien wie er – bijvoorbeeld 's avonds laat nog – in de keuken of het magazijn rondloopt, om een melding te krijgen wanneer een leverancier voor de deur staat, of om op afstand controle te houden op de temperatuur van de koeling of klimaatkast. 

Waarom losse 'bouwmarkt'-domotica of 'Toon' niet handig is
Tegenwoordig worden allerlei domoticaproducten los verkocht, die op het eerste gezicht hetzelfde doen, en vaak voor een goedkopere prijs. Je lijkt daarmee misschien beter af, maar – zeker wanneer je twee of meer onderdelen installeert – is een overkoepelend systeem handiger. Doordat je met met één kwaliteitsmerk werkt, heb je optimaal overzicht, kun je beter meten en heb je meer gebruiksgemak omdat je vanaf één app of interface alle onderdelen kunt beheren. En ook na een update blijven de onderdelen perfect met elkaar communiceren. 

Systeem dat alert is, maar niet te gevoelig
In een restaurant gelden andere luchtvochtigheidsnormen dan in een kantoorruimte. Wat je absoluut niet wilt hebben is dat er onnodig een brandalarm afgaat, wanneer je gasten lekker zitten te eten. Andersom geldt dat in een gewone kantoorruimte of winkelruimte een bepaalde hoeveelheid stoom of rookontwikkeling wél reden is voor alarm. Wij zorgen ervoor dat het systeem altijd passend is afgesteld. Daarnaast kun je het systeem ter plekke of op afstand op elk moment eenvoudig bijstellen. 

Geen verborgen kosten, geschikt voor elk budget
Wij leveren maatwerk. Jij bepaalt wat op dit moment nodig of handig is, wat binnen je budget past en of je bijvoorbeeld het hele pand meteen onder handen wilt nemen, of alleen kiest voor enkele onderdelen. Op een later moment kun je dan altijd nog beslissen om een component toe te voegen. Je krijgt een duidelijk overzicht van wat het je kost en oplevert. Na oplevering kun je ervoor kiezen of je de updates door ons laat doen, of dat je deze zelf uitvoert. 

Open blijven, snelle en soepele oplevering 
Wij snappen dat het belangrijk is om open te kunnen blijven, en dat je klanten er geen hinder van ondervinden. Het is daarom bij ons mogelijk om de installatie buiten openingstijden te laten plaatsvinden. Ook binnen openingstijden verloopt de installatie soepel en snel. Gedegen voorbereiding van de technische benodigdheden zorgt ervoor dat we ter plekke snel kunnen handelen. 

Wil je weten waar je in jouw kantoor, winkel of restaurant automatisch kunt besparen met domotica? In 10 minuten tijd kunnen we al een schatting maken van de kostenbesparing en advies geven over de mogelijkheden voor jouw bedrijf. Vraag dan naar onze gratis Comfort Scan. Bel ons gerust op 085 4890 295 of mail ons via info@aurorafutura.nl.

Vraag hier de gratis Comfort Scan aan

AuroraFutura.nl gebruikt cookies om je de beste gebruikservaring te geven en het webverkeer te analyseren.