Sfeer

Perfecte lichtstand voor elk moment van de dag

sfeer
Wil je meer sfeer in huis? Investeer in een professioneel lichtplan, dat levert je nog jaren plezier op. Schep de juiste ambiance voor elk moment en voor elke gelegenheid. Waar wil je spelen met lichtinval? Een item aan de muur highlighten? Helder licht in de ochtend en zacht licht als je 's avonds op de bank zit? Stel je voorkeuren van tevoren in, jij bepaalt helemaal hoe je het wilt hebben. En met de dim-schakelaar kun je de verlichting in je slaap- of woonkamer zo fel of zo zacht zetten als je wilt. Op elk moment kun je overgaan op handbediening of het lichtprogramma.

 

 

Elke moment zijn eigen scene
Of het nu vroeg in de ochtend is en je moet haasten om op tijd te komen, of juist ‘s avonds laat als je lekker onderuit gezakt wilt genieten van een goede film; alles heeft zijn een eigen sfeer en jouw Slimme Woning kan je daar bij helpen. Feller wordend licht om je wakker te krijgen in de ochtend, de illusie van kaarslicht in de avond door het gebruik van schemerlampen en object verlichting. Natuurlijk met zijn eigen perfect afgestemde muziek op de achtergrond.

 

Sfeer
 
Elke gebeurtenis zijn eigen scenario
Wanneer je ‘s nachts je bed uit moet, is het fijn als de weg naar de badkamer verlicht is, maar dan wel zo zachtjes, dat verder iedereen in huis rustig kan doorslapen. Maar wat nou als er een alarm afgaat in het midden van de nacht? Dan wil je juist liever dat alles helder verlicht is en iedereen snel zijn weg kan vinden naar de dichtstbijzijnde uitgang.
Ben je aan het genieten van je favoriete muziek, of ben je slechthorend, dan gaat het volume automatisch zachter en kan het knipperen van een lampje je helpen wanneer de postbode voor de deur staat en aanbelt.

En ook wanneer je moeite hebt met ‘s ochtends vroeg opstaan nog voor de zon op is, kan je Slimme Woning je helpen door het nabootsen van het vroege zonlicht wat langzaam sterker wordt en van kleur veranderd.

 

 

 
Een goed ontworpen lichtplan
Op oude schilderijen van Hollandse meesters zie je vaak het spel tussen licht en donker subtiel weergegeven. En net zoals ze in het theater het licht gebruiken om de aandacht te leggen daar waar de regisseur hem bedoeld heeft, zo kun je ook in je eigen woning de mooie plekken in je huis benadrukken, spelen met licht en voor verschillende scenes andere settings maken.
Een professionele lichtontwerper kan je helpen in de keuze van de armaturen en de positie hiervan in de woning, zodat ook jij straks de regisseur bent van ideale sferen in jouw eigen woning.

 

Sfeer

 
Meer inspiratie?
Wil je weten waar en hoe jij jouw woning of bedrijf sfeervol kan worden uitgelicht? Kijk dan eens hier naar onze speciale lichtontwerp opties.
Je kan ons natuurlijk ook direct bellen via 020 616 2548 of vraag hieronder onze gratis Comfort Scan aan.
 
 
 

 

 

Voor vrijblijvende offerte of vragen

Neem contact op met Aurora Futura

Aurora Futura

Rendementsweg 2-M
3641 SK Mijdrecht  

T. 085 4890 295
T. 06 5518 5581

E. info@aurorafutura.nl
 

AuroraFutura.nl gebruikt cookies om je de beste gebruikservaring te geven en het webverkeer te analyseren.