home-entertainment-nw

Overal in huis kijken en luisteren, gemakkelijk zoals jij dat graag wilt

home-entertainment

 

TV kijken heeft tegenwoordig een hele andere dimensie dan het vroeger had. Je kijkt wanneer het jou uitkomt naar de programma’s en films die jij wilt zien. Gestreamd of vanuit een centrale mediaserver, het kan allemaal.

Datzelfde geldt voor de manier waarop naar muziek luisteren. Bij het opstaan gewekt worden door je favoriete muziek, die je daarna van de badkamer naar de keuken ‘volgt’, is met de nieuwe technieken heel gewoon.

 

 
De juiste apparatuur
Niet iedereen is op dezelfde manier met beeld en geluid bezig. Het afstemmen van de juiste audio en video-apparatuur op de wensen en het budget van de gebruikers is dan ook een belangrijke stap voor de ideale beleving van beeld en geluid in een woon- of werkomgeving. De meeste apparatuur is tegenwoordig gemakkelijk te bedienen via speciale apps. Het is wel slim om te kijken in hoeverre dit ook te integreren is binnen de rest van de apparatuur in de Slimme Woning.
Home-entertainment_B_gemakkelijk-zoals-jij-het-wil
Hoeveelheid data
Bracht je vroeger nog je fotorolletje naar de winkel om deze te laten ontwikkelen, in een album te plakken en zo aan je vrienden te laten zien, tegenwoordig staan alle foto’s op je laptop of extern geheugen. Zodra je veel met foto’s, eigen films, gedownloade muziek of gekochte muziek doet, is het slim om daar een systeem bij te nemen zodat al deze beelden voortaan via je scherm in de woonkamer aan je vrienden kunt laten zien. Of zodat je tijdens een feestje gemakkelijk de juiste muziek kan selecteren.
Bekabeld of draadloos
Naast een goed ontworpen medianetwerk in de woning, is een dekkend en betrouwbaar computernetwerk tegenwoordig ook onmisbaar in een woning. Door op de juiste en strategische plaatsen bekabeling aan te leggen, kun je van daaruit (later) heel gemakkelijk al je apparatuur aansluiten. Zeker voor mensen die ook vanuit huis werken, is het van belang dat er een goede verbinding is in huis en met de buitenwereld via het internet. Bedraad waar het kan, draadloos waar nodig! Het aanleggen en configureren van een goed (wifi)netwerk is specialistenwerk en is wat ons betreft een vast onderdeel in een Slimme Woning.
Home-entertainment_1_gemakkelijk-zoals-jij-het-wil
 
Meer inspiratie?
Heb je vragen over het inrichten van jouw ideale bioscoop of multi-room audio installatie, kijk dan eens op de 'Hulp bij het kiezen' pagina bij onze veelgestelde vragen (F.A.Q). Of wil je weten waar en hoe wij jouw woning kunnen omtoveren tot een complete bioscoop of jouw bedrijf voorzien van perfect geluid in elke ruimte?
Bel ons gerust via 020 616 2548 of vraag hieronder onze gratis Comfort Scan aan.
 

Voor vrijblijvende offerte of vragen

Neem contact op met Aurora Futura

Aurora Futura

Rendementsweg 2-M
3641 SK Mijdrecht  

T. 085 4890 295
T. 06 5518 5581

E. info@aurorafutura.nl
 

AuroraFutura.nl gebruikt cookies om je de beste gebruikservaring te geven en het webverkeer te analyseren.