Energie

Slim energie besparen: goed voor het milieu én je portemonnee!

energie-thumb2

Een weggaan-knop die alle sluipverbruikers – zoals lampen, computers, televisie en andere overbodige apparatuur – in je huis uitschakelt. Ramen die automatisch dichtgaan als het regent of als het kouder wordt, de zonnewering die uitrolt als de temperatuur boven de 25 graden stijgt, zodat de airconditioning niet aan hoeft. De vaatwasser, wasmachine of droger die pas aangaat tijdens de goedkoopste daluren van het electriciteitstarief, maar ook á la minute aangezet kan worden als jij dat wilt. De verwarming die automatisch uitgaat in een kamer als het raam daar open wordt gezet. De mogelijkheden om met domotica slim te besparen op energieverbruik zijn eindeloos, je zult versteld staan hoeveel je op dit moment nog onnodig verbruikt.

 
 
Alleen verwarmen als het nodig is
Je kunt de verwarming in je huis volledig afstellen op jouw dagritme. Wil je de vloerverwarming alleen 's ochtends aan, zodat je met je blote voeten door het huis kunt lopen? Gebruik je sommige ruimten overdag en 's nachts helemaal niet? En ben je in het weekend juist vaker thuis? Alles kun je regelen zoals jij het wilt. Bovendien kun je makkelijk afwijken van het verwarmingsprogramma, bijvoorbeeld als je kinderen een keer vroeger thuiskomen uit school, of als je vakantie hebt. Met een druk op de knop thuis, of waar dan ook via je mobiele telefoon. 
Energie

24/7 inzicht in je energieverbruik van elke ruimte en elk apparaat
Duidelijk inzicht in alle energieverbruikers maakt energie besparen heel eenvoudig. Door slimme meters kun je niet alleen meteen zien hoeveel je verbruikt en wat het kost, maar kun je ook bijsturen en het verbruik tot het minimum terugdringen. Je gebruikt dan nooit meer dan strikt noodzakelijk is. Een pushbericht naar je telefoon of een mailtje als er opmerkelijke afwijkingen zijn in je energieverbruik, zorgt bovendien voor extra veiligheid in je huis.

Je huis sneller verhuren of verkopen met gunstig energielabel
Wil je je huis verkopen of verhuren, dan is een definitief energielabel verplicht. Het energielabel voor woningen geeft aan hoe energiezuinig een huis is in vergelijking met soortgelijke huizen, variërend van klasse A (groen, erg zuinig) tot en met G (rood, erg onzuinig) . Energiezuinige verwarming is – samen met goede isolatie, dubbel glas en zonnepanelen – een beslissende factor bij het vaststellen van het energielabel van jouw huis. Doordat je het energieverbruik per ruimte afstelt, kun je het energielabel van je huis omhoog halen en aantrekkelijker maken voor verkoop of verhuur. Een gunstig energielabel vertelt potentiële kopers of huurders dat je huis energie- klimaat- en kostenbesparend is én comfortabel.

Geschikt voor alle elektronisch aangestuurde apparatuur
Je televisie, dvd-speler, lampen, koelkast, espressomachine, radiator, warmteboiler, vloerverwarming, rolgordijnen, airconditioning, ventilatie, zonnepanelen, en misschien had je al slimme apparatuur aangeschaft om je energie te meten. Alle aanwezige elektronisch aangestuurde apparatuur kunnen we voor je aansluiten op één compleet systeem. Zo zorgen wij er ook meteen voor dat je niet allemaal losse bedieningskastjes in huis hebt, of een wirwar van draden in de meterkast waar je geen wijs uit kunt, maar dat alles mooi, overzichtelijk en onzichtbaar is weggewerkt. En natuurlijk is het daarmee dan ook meteen makkelijk te bedienen!
Energie
 
Meer inspiratie?
Wil je weten waar, hoe en hoeveel jij zou kunnen besparen?
Bel ons gerust via 020 616 2548 of vraag hieronder onze gratis Comfort Scan aan.
 
 
 
 

Voor vrijblijvende offerte of vragen

Neem contact op met Aurora Futura

Aurora Futura

Rendementsweg 2-M
3641 SK Mijdrecht  

T. 085 4890 295
T. 06 5518 5581

E. info@aurorafutura.nl
 

AuroraFutura.nl gebruikt cookies om je de beste gebruikservaring te geven en het webverkeer te analyseren.