Comfort

Jouw leven, jouw ritme

comfort-thumb2

Wij creëren graag de omgeving die met je meedenkt, inspeelt op je leefwensen, je dagritme en zorgt dat elk moment van de dag zo soepel mogelijk verloopt. Automatisch gemak waar en wanneer dat kan, maar waar jij met één druk op de knop op elk moment ook van kunt afwijken als jij dat wilt. Pak het groots en rigoureus aan, of begin met één onderdeel of met enkele ruimtes, en bouw het verder uit in jouw tempo, waar je dat wenst.

 

Ochtend - Zo lang mogelijk in je bed blijven liggen en opstaan met gemak
Terwijl je je nog even omdraait in bed, gaan de gordijnen open om het daglicht alvast binnen te laten en heerlijk rustig wakker te worden. Als je even later opstaat, is de vloerverwarming al aan, zodat je lekker met je blote voeten kunt rondlopen en de geur van pruttelende koffie en versgebakken croissantjes komt je tegemoet als je uit de douche stapt. Je ochtendplaylist van Spotify speelt zachtjes uit de Sonos speakers, terwijl je rustig de krant leest aan de ontbijttafel.

Vertrekken - Supersnel de deur uit, ik-ben-weg-stand aan
Tijd om te vertrekken. Je pakt je spullen bij elkaar, grist je sleutels van tafel en trekt de deur achter je dicht.  Met één druk op de knop zet je alles op de ik-ben-weg-stand. Het gas is dichtgedraaid, de voordeur en alle ramen zitten echt goed dicht, de alarminstallatie is ingeschakeld en de lamp in de slaapkamer en de badkamer waarvan je niet zeker weet of je die uit hebt gedaan, is nu zeker uit. Ook andere sluipverbruikers zoals je computer, televisie en muziekinstallatie zijn door de ik-ben-weg-stand automatisch uitgezet. Met een ontspannen gevoel ga je de dag tegemoet.

Comfort_B_remote-vanaf-de-bank
Thuiskomen - Warm onthaal na een drukke dag werken
Je gaat wat eerder naar huis dan gepland. Via je tablet of je smartphone op je werk of onderweg zet je de verwarming alvast aan, zodat je straks thuiskomt in een lekker warm huis. Onderweg doe je nog even wat boodschappen. Aangekomen bij je voordeur klik je op de ik-ben-thuis-stand. Het alarm gaat eraf, en in huis gaat de verlichting aan in de hal, de woonkamer, en de keuken. Je loopt met de volle boodschappentas met gemak door de verlichte gang linea recta door naar de keuken.
 
Dinnertime - Sfeervol aan tafel in een handomdraai
Als het eten klaar is, schakel je over op de dinnertime-stand: de afzuigkap gaat uit, de lampen in de keuken en de woonkamer worden gedimd, de lamp boven de eettafel licht iets op en je favoriete muziek klinkt op de achtergrond.

Avond - Lekker languit op de bank, in de relaxstand
De zon gaat onder en de tuinverlichting gaat automatisch aan. Jij nestelt je op de bank in je joggingbroek met een glas wijn en knabbels. Benen omhoog, filmstand aan. De televisie schuift geruisloos uit de muur, de muziek gaat uit, alle lampen worden gedimd, naast de tv schijnen twee sfeerlampen. Lekker ontspannen me-time.

Nacht - Rustig slapen en vanuit je bed de hele woning in de nachtstand
Gapend kruip je je bed in, nog heel even lezen. Je schakelt wel alvast de nachtstand in. Alle lampen zijn in één keer uit, het alarm staat aan, de rolluiken gaan naar beneden en de sanitaire lichtroute is ingeschakeld. Als je 's nachts nog een keer naar de WC gaat, gaan de lampen onderweg en in de badkamer automatisch een paar minuten aan als je voorbij loopt. Voldoende gedimd, zodat je daarna makkelijk verder kunt slapen. Sweet dreams!

 

Comfort_1_remote-vanaf-de-bank
 
Meer inspiratie?
Wil je weten waar en hoe je meer comfort kunt aanbrengen in jouw woning of werkplek?
Bel ons gerust via 020 616 2548 of vraag hieronder onze gratis Comfort Scan aan.
 

Voor vrijblijvende offerte of vragen

Neem contact op met Aurora Futura

Aurora Futura

Rendementsweg 2-M
3641 SK Mijdrecht  

T. 085 4890 295
T. 06 5518 5581

E. info@aurorafutura.nl
 

AuroraFutura.nl gebruikt cookies om je de beste gebruikservaring te geven en het webverkeer te analyseren.