Sonos_productlijn

Totale controle over al jouw muziek met Sonos

Met Sonos in je huis kun je echt alle muziek van de hele wereld beluisteren, in elke kamer afzonderlijk, of overal tegelijk in je gehele woning. En dankzij de volledig draadloze communicatie heb je nooit meer last van kabels waarover je struikelt of die te kort zijn als je de woonkamer opnieuw inricht. Geen gedoe met kabels. Geen moeilijk programmeerwerk. Zet je Sonos-speler waar je maar wilt in huis en sluit 'm aan op je draadloze thuisnetwerk met de intuïtieve Sonos Controller-app.

Stel je voor... een speaker in elke kamer

De draadloze speakers van Sonos zijn speciaal ontworpen voor elke ruimte in je huis. Van de compacte PLAY:1 tot de met de tv-compatible PLAYBAR, voor elke ruimte is er een speaker met precies het juiste volume. Badkamer, kinderslaapkamer of thuisbioscoop, elke ruimte krijgt haar eigen speaker, elke ruimte haar eigen geluid.

Sonos3
Sonos_Connect

Design van Sonos past in elk interieur, eigen speakers of versterker aansluiten kan ook

Dankzij het geweldige design passen Sonos speakers in elk interieur. En wil je toch je eigen speakers gebruiken, dan kan dat gemakkelijk door er de Sonos CONNECT:AMP op aan te sluiten. Of je gebruikt ook je eigen versterker in combinatie met de Sonos CONNECT.
De drie modelen PLAY1, PLAY3 en PLAY5 zijn te verkrijgen in het wit of zwart. De PLAYBAR en SUB zijn er in het zwart.

Creëer je perfecte thuisbioscoop of home cinema-systeem

Met vier veelzijdige spelers — PLAYBAR, SUB en een paar achterspeakers — heb je meeslepend 5.1-geluid. En dus de power om alles te spelen en fantastisch te laten klinken.

De PLAYBAR voor onder je scherm heeft een subtiel, mat speakerdoek en een aluminium afwerking. Zo blijft de focus op het beeld. Met de SUB voel je elke gevechtsscène en baslijn tijdens het kijken naar films en het luisteren naar muziek. Het design van SUB's force-cancelling speakers elimineert ruis en levert bodemloos geluid, of je hem nu rechtop zet of onder de bank plaatst. En door de toevoeging van twee PLAY:1's creëer je diep, helder HiFi-geluid uit een kleine maar krachtige box. Samen één totale bioscoopervaring in je eigen woning.
 

Sonos-Bar-Sub

Volledige integratie in jouw Smart Home

Wij leveren en installeren jouw Sonos audiosysteem en maken het tot onderdeel van een systeem. Alles samen onder één app. Alles gekoppeld aan elkaar voor optimaal comfort. Zo gaat het volume automatisch omlaag als er wordt (aan)gebeld, komt er luide muziek uit alle speakers in de woning bij een inbraak, word je 's ochtends gewekt met je favoriete nummers en bij brand gewaarschuwd door alarmsignalen.
 
Totale integratie noemen we dat!

Een project waarbij Aurora Futura de installatie heeft geïntegreerd in een Smart Home

Bekijk het Aurora Futura-project: luxe villa in Amsterdam 

Meer weten?

Meer lezen over Sonos? Bekijk de website van Sonos.
Heb je vragen? Lees antwoorden op veelgestelde vragen in onze FAQ
Lijkt dit je wat? Bekijk de filmpjes hieronder en laat je inspireren.
Of vraag onze gratis Comfort Scan aan. 

Met Sonos in control

De app om alle kamers van geluid te voorzien
 


 

Vul je huis met muziek van over de hele wereld AuroraFutura.nl gebruikt cookies om je de beste gebruikservaring te geven en het webverkeer te analyseren.