Sonos_productlijn

Totale controle over al jouw muziek

Met Sonos in je huis kun je echt alle muziek van de hele wereld beluisteren in elke kamer apart, of in je gehele woning tegelijk. En dankzij de volledig draadloze communicatie, heb je nooit meer last van kabels waarover je struikelt of die tekort zijn als je de woonkamer opnieuw inricht. Geen gedoe met kabels. Geen moeilijk programmeerwerk. Zet je Sonos-speler waar je maar wilt in huis en sluit 'm aan op je draadloze thuisnetwerk met een intuïtieve Sonos Controller-app.

Stel je voor ... een speaker voor in elke kamer.
De draadloze speakers van Sonos zijn speciaal ontworpen voor elke ruimte in je huis. Van de compacte PLAY:1 tot de met de tv compatibele PLAYBAR, voor elke ruimte is er een speaker met precies het juiste volume. Badkamer, kinderslaapkamer, thuisbioscoop; elke ruimte zijn eigen speaker, elke ruimte zijn eigen geluid.
Sonos3
Sonos_Connect
In elk interieur
Dankzij het geweldige design passen Sonos speakers in elk interieur. En wil je toch je eigen speakers gebruiken, dan kan dat gemakkelijk door er de Sonos CONNECT:AMP op aan te sluiten. Of je gebruikt ook je eigen versterker in combinatie met de Sonos CONNECT.
De drie modelen PLAY1, PLAY3 en PLAY5 zijn te verkrijgen in het wit of zwart. De PLAYBAR en SUB zijn er in het zwart.
Creëer je perfecte home cinema-systeem
Met vier veelzijdige spelers — PLAYBAR, SUB en een paar achterspeakers — heb je meeslepend 5.1-geluid. En dus de power om alles te spelen en fantastisch te laten klinken.
De PLAYBAR voor onder je scherm heeft een subtiel, mat speakerdoek en een aluminium afwerking. Zo blijft de focus op het beeld. Met de SUB voel je elke gevechtsscène en baslijn tijdens het kijken naar films en het luisteren naar muziek. Het design van SUB's force-cancelling speakers elimineert ruis en levert bodemloos geluid of je hem nu rechtop zet of onder de bank plaatst. En door de toevoeging van twee PLAY:1's creëer je diep, helder HiFi-geluid uit een kleine maar krachtige box.
Samen één totale bioscoop ervaring in je eigen woning.
 
Sonos-Bar-Sub
Volledige integratie in jouw Slimme Woning
Wij leveren en installeren jouw Sonos audio systeem en maken het tot onderdeel van een systeem. Alles samen onder één app. Alles gekoppeld aan elkaar voor optimaal comfort. Zo gaat het volume automatisch omlaag als er wordt (aan)gebeld, komt er luide muziek uit alle speakers in de woning bij een inbraak, word je 's ochtends gewekt met je favoriete nummers en bij brand gewaarschuwd door alarm signalen.
 
Totale integratie noemen we dat!

 

Projecten waarbij we de Sonos installatie hebben geïntegreerd in de Slimme Woning

 

 

Meer weten?

Wil je meer informatie over Sonos? Bekijk dan hier de Sonos site
Heb je brandende vragen? Zoek naar antwoorden in onze FAQ
Lijkt dit je wat? Kijk dan eens naar de filmpjes hieronder en raakt geinspireerd !
Of vraag onze gratis Comfort Scan aan.
 
Met Sonos in control
De app om alle kamer van geluid te voorzien
 
Sonos
Vul je huis met muziek van over de hele wereld