Loxone

Eén centrale voor een echt Slimme Woning.

Van de eenvoudige besturing van rolluiken tot aan de intelligente individuele ruimteregeling van licht, muziek en verwarming toe; de Loxone miniserver regelt jouw Slimme woning. Ontdek nu de mogelijkheden!

 

Een intelligent, groen hart
Huisautomatisering wordt met de Loxone Miniserver eindelijk eenvoudig. De "centrale" van de Loxone oplossing voert alle opdrachten slim uit. In een Loxone Smart Home wordt alles samengebracht in een centraal en intelligent hart, de kleine groene Miniserver. Nooit meer geïsoleerde oplossingen. Gewone, zelf te kiezen drukknoppen en eenvoudige bedieningen worden net zo geïntegreerd door de Miniserver als fotovoltaïsche installaties en andere complexe systemen. Dit maakt een eenvoudige bediening mogelijk; vriendelijk voor jouw budget en met intelligente automatisering.

 

Miniserver Go
loxone_tekening_dom
Het dilemma
Vandaag de dag vind je in een gemiddelde woning veel verschillende apparatuur, systemen en applicaties voor licht, verwarming, beveiliging, je AV installatie en andere consumenten electronica. Allemaal met hun eigen bediening via app’s, afstandsbedieningen, bewegingsmelders ect etc.
Het probleem is dat geen van deze apparatuur zo kan communiceren met elkaar dat ze aan de wensen en eisen van een huis eigenaar tegemoet komt.
 
Niet echt handig en al helemaal niet slim…
 
Alles centraal geregeld
Een groot verschil hiermee is een Loxone Smart Home, waar alles soepel, betrouwbaar en snel samen werkt via de kleine groene intelligente Loxone Miniserver. Dit betekend bijvoorbeeld dat een enkele simpele bewegingsdetector niet alleen het licht aan zet, maar ook het alarm systeem activeerd, de verwarming oplaag draait, de muziek laat klinken en ga zo maar door.

Zeg maar dag tegen alle afzonderlijke apparatuur !
 
loxone_tekening_intelligent
Loxone_App_01
Simpel in gebruik
Met slechts een druk op een knop in de woning of kantoor, of een ‘swipe’ over je mobiel als je er niet bent en je kan heel gemakkelijk alle settings aanpassen aan jouw woon- en werkritme.
Het maakt niet uit waar en hoe je alles wil bedienen; jij bepaald.
Gaat de zonwering dicht en wil je deze toch open hebben zodat de zon je huis juist lekker kan verwarmen; jij bent de baas en met een simpele druk op de knop beslis jij dat de zon naar binnen kan schijnen.

Simpel energie besparen
Het besparen van energie en daarmee ook geld is een ‘hot item’ momenteel met de alsmaar stijgende energie prijzen. Zeker als straks ook nog eens de tarieven worden opgedeeld in veel meer dan alleen een dag en nacht tarief, is het goed om te weten dat Loxone daar al helemaal voorbereid voor is en zo jou kan helpen om maximaal te besparen op de energie rekening.
Bijvoorbeeld door individuele temperatuur regeling per zone, ruimte of kamer. Alleen daar verwarmen waar nodig. Ook bijvoorbeeld door de gordijnen en rolluiken aan te sturen om zo de zwakste plekken in de isolatie, de ramen, optimaal in te zetten om warmte binnen te houden, of juist de ruimte te koelen. En natuurlijk door alle apparatuur die je niet gebruikt bij het verlaten van het pand direct geheel uit te zetten, zelfs geen stand-by verbruik meer.

Dat is Slim Besparen !

 

loxone_tekening_spaarvarken
loxone_tekening_slim
Een echt slim geautomatiseerd systeem
Een Loxone installatie houdt alles in de gaten en reageerd automatisch op zaken in en rondom de zaak of jouw woning. De juiste licht sterkte, veranderende weersomstandigheden, een inbraak, het lekken van een leiding en veel, veel meer.
En het weet precies wat het moet doen, allemaal zonder dat jij ook iets hoeft te doen !

Meer weten?

Wil je meer informatie over Loxone? Bekijk dan deze folder.
Heb je brandende vragen? Zoek naar antwoorden in onze FAQ
Lijkt dit je wat? Kijk dan eens naar de filmpjes hieronder en raakt geinspireerd !
Of vraag onze gratis Comfort Scan aan.
 
 
De groene kracht in een Slimme Woning
Alle gemakken binnen handbereik.
 
Loxone
Totale integratie van je hele huis.