Loxone

Eén centrale voor een echte Slimme Woning

Van de eenvoudige besturing van rolluiken tot aan de intelligente individuele ruimteregeling van licht, muziek en verwarming: de Loxone miniserver regelt jouw Smart Home. Ontdek de mogelijkheden.

 

De Loxone Miniserver: een intelligent, groen hart

Huisautomatisering wordt met de Loxone Miniserver eindelijk eenvoudig. De Loxone 'centrale' in je huis voert alle opdrachten slim uit. In een Loxone Smart Home wordt alles samengebracht in een centraal en intelligent hart, de kleine groene Miniserver. Nooit meer geïsoleerde oplossingen. Gewone, zelf te kiezen drukknoppen en eenvoudige bedieningen worden net zo geïntegreerd door de Miniserver als fotovoltaïsche installaties en andere complexe systemen. Dit maakt een eenvoudige bediening mogelijk, vriendelijk voor jouw budget en met intelligente automatisering.

 

Miniserver Go
loxone_tekening_dom

Het dilemma van domme woningen

Vandaag de dag vind je in een gemiddelde woning veel verschillende apparatuur, systemen en applicaties voor licht, verwarming, beveiliging, je AV-installatie en andere consumenten electronica. Allemaal met hun eigen bediening via apps, afstandsbedieningen, bewegingsmelders, enzovoorts.
Het probleem is dat geen van deze apparatuur zo kan communiceren met elkaar dat ze aan de wensen en eisen van een huiseigenaar tegemoetkomt.
 
Niet echt handig en al helemaal niet slim…
 

Alles centraal geregeld met een Loxone Smart Home

Een groot verschil met deze 'domme woningen' is een Loxone Smart Home, waar alles soepel, betrouwbaar en snel samenwerkt via de kleine groene intelligente Loxone Miniserver. Dit betekent bijvoorbeeld dat een enkele simpele bewegingsdetector niet alleen het licht aanzet, maar ook het alarm systeem activeert, de verwarming oplaag draait, de muziek laat klinken en ga zo maar door.

Zeg maar dag tegen alle afzonderlijke apparatuur!
 

loxone_tekening_intelligent
Loxone_App_01

Simpel in gebruik

Met slechts één druk op een knop in de woning of kantoor, of een swipe over je mobiel als je er niet bent, kan je heel gemakkelijk alle settings aanpassen van jouw woon- en werkritme.
Het maakt niet uit waar en hoe je alles wil bedienen, jij bepaalt.
Gaat de zonwering dicht en wil je deze toch open hebben zodat de zon je huis juist lekker kan verwarmen: jij bent de baas en met één simpele druk op de knop beslis jij dat de zon naar binnen kan schijnen.

Simpel energie besparen

Het besparen van energie en daarmee ook geld is een hot item momenteel met de alsmaar stijgende energieprijzen. Zeker als straks de tarieven worden opgedeeld in veel meer dan alleen een dag- en nachttarief, is het goed om te weten dat Loxone daar al helemaal op voorbereid is en jou zo kan helpen om maximaal te besparen op de energierekening.
Bijvoorbeeld door individuele temperatuurregeling per zone, ruimte of kamer. Alleen daar verwarmen waar nodig. Ook bijvoorbeeld door de gordijnen en rolluiken aan te sturen om zo de zwakste plekken in de isolatie, de ramen, optimaal in te zetten om warmte binnen te houden, of juist de ruimte te koelen. En natuurlijk door alle apparatuur die je niet gebruikt bij het verlaten van het pand, meteen helemaal uit te zetten, zodat je zelfs geen stand-by verbruik meer hebt.

Dat is Slim Besparen.

 

loxone_tekening_spaarvarken
loxone_tekening_slim

Een echt slim geautomatiseerd systeem

Een Loxone installatie houdt alles in de gaten en reageert automatisch op zaken in en rondom de zaak of jouw woning. De juiste licht sterkte, veranderende weersomstandigheden, een inbraak, het lekken van een leiding en veel, veel meer.
En het weet precies wat het moet doen, allemaal zonder dat jij ook iets hoeft te doen !

Meer weten?

Wil je meer informatie over Loxone? Bekijk of download deze PDF-folder van Loxone.
Heb je brandende vragen? Vind antwoorden in onze FAQ
Lijkt dit je wat? Bekijk de filmpjes hieronder en laat je inspireren!
Of vraag onze gratis Comfort Scan aan.
 

De groene kracht in een Slimme Woning
Alle gemakken binnen handbereik.
 

Loxone
Totale integratie van je hele huis.
 

AuroraFutura.nl gebruikt cookies om je de beste gebruikservaring te geven en het webverkeer te analyseren.