Loxone

 

High-End visualisatie software

iRidium is een High-End visualisatie oplossing voor de besturing van Audio/Video apparatuur, media servers en vele domotica-systemen met volledige 2-weg communicatie en volledig aanpasbare interfaces die jou in staat stellen jouw complete omgeving te besturen vanuit éen enkel te gebruiken App.

 

Meer dan de som der delen
Om jouw huis op een eenvoudige manier te bedienen, is er in eerste instantie niet meer nodig dan de componenten binnen een KNX of bijvoorbeeld een digitalSTROM systeem. Al deze componenten praten immers al met elkaar zonder dat daar extra intelligentie voor nodig is. Wil je echter meer dan dat, dan zorgt iRidium Mobile ervoor dat je alle functies kunt bedienen vanaf een touchscreen aan de wand, jouw iPad of welk ander device dan ook.

iRidium_Mobile_ipad_car
iridium_mobile_veiligheid_deurbel

Complete controle over jouw hele woning of kantoor
Maar naast het bedienen van de domotica componenten in jouw woning, kan de visualisatie nog veel meer.
Bijvoorbeeld het bijhouden van de temperatuur in en om de huis van de afgelopen dagen, of het energieverbruik. Ook kunnen webcams worden geïntegreerd zodat je kun zien wie er voor de deur staat als je net even niet thuis bent, of hoe jouw huis eruit ziet als je op vakantie bent.

 

Alle audio en video apparatuur geïntegreerd
Het pakket van iRidium Mobile is daarnaast ook nog in staat om al jouw audio en video apparatuur in de woning te bedienen en te koppelen aan bestaande sensoren en schakelaars in het huis. Zo hoeft er geen enkel apparaat meer op stand-by te staan als je er niet bent en schakelt de hele kamer naar de juiste setting als je een film wilt kijken. Of wordt er bijvoorbeeld door het hele huis harde muziek aan gezet bij een inbraak, of klinkt er een melding bij het overstromen van de wasmachine.

Totale integratie noemen we dat.

iRidium_Mobile_ipad_playroom
iRidium_Certified_Specialist_fon2

 

 

Meer weten?

Wil je meer informatie over iRidium Mobile? Bekijk dan deze folder.
Heb je brandende vragen? Zoek naar antwoorden in onze FAQ
Lijkt dit je wat? Kijk dan eens naar de filmpjes hieronder en raakt geinspireerd !
Of vraag onze gratis Comfort Scan aan.
 
 

 

iRidium Mobile
Dé all-in-one remote
 

Visualisatie zoals jij dat wil
De mogelijkheden van één afstandbediening