Loxone

 

High-End visualisatie software

iRidium is een High-End visualisatie oplossing voor de besturing van audio/video apparatuur, media servers en vele domotica-systemen met volledige 2-weg communicatie en volledig aanpasbare interfaces, waarmee je jouw complete omgeving kan besturen vanuit één enkel te gebruiken app.

 

Meer dan de som der delen

Om je huis op een eenvoudige manier te bedienen, is er in eerste instantie niet meer nodig dan de componenten binnen een KNX-systeem of bijvoorbeeld een digitalSTROM-systeem. Al deze componenten praten immers al met elkaar zonder dat daar extra intelligentie voor nodig is. Wil je echter meer dan dat, dan zorgt iRidium Mobile ervoor dat je alle functies kunt bedienen vanaf een touchscreen aan de wand, jouw iPad of welk ander device dan ook.

iRidium_Mobile_ipad_car
iridium_mobile_veiligheid_deurbel

Complete controle over jouw hele woning of kantoor

Maar naast het bedienen van de domotica-componenten in jouw woning, kan de visualisatie nog veel meer.
Bijvoorbeeld het bijhouden van de temperatuur in en om de huis van de afgelopen dagen, of het energieverbruik. Ook kunnen webcams worden geïntegreerd zodat je kan zien wie er voor de deur staat als je net even niet thuis bent, of hoe jouw huis eruitziet als je op vakantie bent.

 

Alle audio en video apparatuur geïntegreerd

Het pakket van iRidium Mobile is daarnaast ook nog in staat om al jouw audio en video apparatuur in de woning te bedienen en te koppelen aan bestaande sensoren en schakelaars in huis. Zo hoeft er geen enkel apparaat meer op stand-by te staan als je er niet bent en schakelt de hele kamer naar de juiste setting als je een film wilt kijken. Of wordt er bijvoorbeeld door het hele huis harde muziek aangezet bij een inbraak, of klinkt er een melding bij het overstromen van de wasmachine.

Totale integratie noemen we dat.

iRidium_Mobile_ipad_playroom
iRidium_Certified_Specialist_fon2

 

 

Meer weten?

Wil je meer informatie over iRidium Mobile? Bekijk dan deze folder.
Heb je brandende vragen? Zoek naar antwoorden in onze FAQ
Lijkt dit je wat? Bekijk de filmpjes hieronder en laat je inspireren.
Of vraag onze gratis Comfort Scan aan.
 
 

 

iRidium Mobile
Dé all-in-one remote
 

Visualisatie zoals jij dat wil
De mogelijkheden van één afstandbediening
 

 

AuroraFutura.nl gebruikt cookies om je de beste gebruikservaring te geven en het webverkeer te analyseren.