Fibaro

Een ‘all-in-one’ systeem. Eenvoudig en betaalbaar

Fibaro is momenteel een van de meest uitgebreide en complete draadloze gebouwautomatisering oplossing op de markt.
Betaalbaar, gemakkelijk in gebruik en eenvoudig uitbreidbaar !

 

Draadloze Z-Wave communicatie
De onbetwist marktleider als het om Z-Wave automatisering gaat is het Poolse Fibaro. Zij maken compacte, intelligente en vooral ook mooie modules voor inbouw, opbouw en maken volgens vele tevreden gebruikers de beste Z-Wave homecontrollers.
 
Het Fibaro systeem kan elk huis transformeren in een zelfregulerend mechanisme en hiermee het leven van alle bewoners comfortabeler en veiliger maken. De miniatuur-modules kunnen makkelijk worden weggewerkt in de bestaande situatie waardoor grote aanpassingen niet nodig zijn. Via het draadloze Z-Wave communicatie protocol worden alle onderdelen samen verbonden. Of het nu een lichtdimmer, rolluik, bewegingsensor, rookmelder is; alles werkt samen.

fibaro_systeem
fibaro_veiligheid

Complete veiligheid
Het Fibaro Systeem controleert alle individuele componenten en waarschuwt je bij belangrijke gebeurtenissen zoals inbraak, water lekkages, brand ect. Het regelt zijn eigen updates en back-ups, veilig online. En de batterij gevoede componenten waarschuwen je op tijd dat ze aan vervanging toe zijn.

Fibaro kan een onderdeel worden van een bestaande alarm installatie, of geheel zelfstandig een complete beveiligingsinstallatie vormen. Dankzij de decentrale technieken, gaan zelfs de rolluiken omhoog als er brand wordt gedetecteerd en de centrale server al beschadigd is. En op afstand kun je zelf bekijken hoe je kantoor of woning er bij staat; zonder speciale VPN verbindingen of vaste IP adressen. Het Fibaro Systeem weet waar je bent, dus als je een paar dagen niet thuis bent, vraagt het systeem zelf of de verwarming misschien tijdelijk nog wat lager kan.

fibaro_plug

Extreem klein en mooi
De Fibaro tussenstekker is de kleinste in zijn soort. Én meteen ook de meest intelligentste!
Zijn modern en perfect ontworpen design past in elk interieur. En de gekleurde ring geeft je veel informatie over de aangesloten apparatuur, of bijvoorbeeld de status van de woning. Hij is zo mooi, je kan hem zelfs als nachtlampje gebruiken in de slaapkamer.

fibaro_bewegingsmelder

De mooie bewegingsmelder
Ook de bewegingsmelder is er een zoals je die nergens ziet.
Slim, klein en veelzijdig. Hij meet de temperatuur van de ruimte, de hoeveelheid licht, trillingen en natuurlijk ook beweging. Vergeten het alarm aan te zetten? De melder geeft door dat er niemand in huis is. Onverwacht veel bezoek? De melder geeft zet de ventilatie een standje hoger en de verwarming wat lager. Je kind wordt ‘s nachts wakker? De sensor geeft het licht de opdracht zachtjes aan te gaan.


Zo gemakkelijk, zo simpel kan een Slimme Woning zijn!

 
 

fibaro_sensor_afmetingen
fibaro_system_laptop

Zelf gemakkelijk aan te passen
Andere indeling, aanpassingen of je huis uitbreiden? Geen probleem. Gewoon doen. Neem gemakkelijk de module uit de muur en installeer het op een nieuwe locatie. Dankzij het netwerk is de module op elke locatie in te zetten.
Het is het een van de weinige systemen met een zeer eenvoudige configuratie-interface waarmee je compleet zelf de samenhang tussen apparaten, scènes en het hele systeem op elk moment kan wijzigen vanaf elke computer, zonder enige specialistische software of de noodzaak om de technische dienst te bellen.

 

Meer weten?

Wil je meer informatie over dit merk? Bekijk dan deze folder.
Heb je brandende vragen? Zoek naar antwoorden in onze FAQ
Lijkt dit je wat? Kijk dan eens naar de filmpjes hieronder en raakt geinspireerd !
Of vraag onze gratis Comfort Scan aan.

Het systeem
"Everything is Connected"

Fibaro brengt je thuis
Je huis weet wanneer je er bijna bent.