digitalSTROM, aan-uit is verleden tijd

Loxone

Eindelijk intelligente stroom voor meer comfort en een geheel nieuwe woonbeleving

Dankzij digitalSTROM kan je meer met stroom meer dan vroeger.
digitalSTROM verenigt alle elektrische apparaten via de bestaande stroomleidingen tot een intelligent netwerk en geeft zo een nieuwe dimensie aan jouw wooncomfort.

 

 

digitalSTROM is de toekomst van jouw stroom - en vandaag al beschikbaar

Van individuele lichtscènes tot meer energie-efficiëntie en veiligheid in huis, met digitalSTROM kun je dit alles heel eenvoudig, comfortabel en automatisch inrichten. Alle benodigde componenten zijn overal snel en probleemloos in te bouwen, alle toepassingen kun je via je oude vertrouwde schakelaar of virtueel met jouw pc of smartphone bedienen. Of het nu gaat om verlichting, verwarming, rookmelders, aanwezigheidssensoren, alles is mogelijk met digitalSTROM en de reeds aanwezige stroomleidingen.

digitalSTROM_digitalstrom_illustratie_overzicht
digitalstrom_nette_makkelijke_inbouw

Geen hak- en breekwerk

De installatie van digitalSTROM componenten snel, onopvallend en tegelijk intelligent en voordelig. Want eigenlijk wordt de bestaande infrastructuur alleen maar aangevuld. En de installatie gebeurt zonder enig hak- en breekwerk. De digitalSTROM-componenten, die daarvoor worden gebruikt, zijn na de installatie grotendeels onzichtbaar en maken van de elektriciteit in je huis een digitaal netwerk. Omdat de componenten zo ontzettend klein zijn, zijn ze praktisch overal inzetbaar en kun je alle componenten ook weer de-installeren en in een nieuwe woning gebruiken. Hierdoor kan digitalSTROM dus ook worden ingezet in huurwoningen en is het een ideaal systeem voor tijdelijke situaties.

 

Gratis app

In de server van de digitalSTROM installatie zit standaard een koppeling met jouw mobile device.
Zo kun je thuis en onderweg zien wat de status van de woning of bedrijf is en kun je er invloed op hebben wanneer jij dat wilt. De app is geheel gratis en kun je makkelijk zelf helemaal naar jouw eigen wensen indelen. Of het nu om de verlichting of de per kamer in te stellen verwarming gaat, je regelt het allemaal simpel en snel met de apps van digitalSTROM.
Om je energie kosten in de gaten te houden, kan je via de app per apparaat zien wat het verbruik is. Ook dit is een van de vele unieke functies van digitalSTROM.

digitalstrom_met_het_dashboard_makkelijk_alle_lampen_dimmen
digitalstrom_apps_en_controle_via_het_netwerk

digitalSTROM Expert Partner

Omdat Aurora Futura Expert Partner is van digitalSTROM, kunnen wij bij je thuis of bij je bedrijf alles van digitalSTROM demonstreren.

Daarnaast biedt Aurora Futura de voor Nederland unieke optie om voor een maand digitalSTROM geheel vrijblijvend bij jou thuis te testen. Wij installeren dan een tijdelijke versie van digitalSTROM in de meterkast en achter de schakelaars in de door jou gewenste ruimtes. Zo kun je op je gemak ervaren hoe makkelijk digitalSTROM werkt en wat een Smart Home voor jou kan betekenen.
Als je dan na een maand niet tevreden bent, komen we alles zonder kosten weer weghalen.

 

Projecten waarbij we digitalSTROM hebben ingezet

Meer weten?

Wil je meer informatie over digitalSTROM ? Bekijk dan deze folder.
Heb je brandende vragen? Vind antwoorden in onze FAQ
Lijkt dit je wat? Bekijk de filmpjes hieronder en laat je inspireren!
Of vraag onze gratis Comfort Scan aan.
 
 

digitalSTROM
De kleine computer achter elke schakelaar
 

digitalSTROM
Aan / Uit is verleden tijd!
 

Voor vrijblijvende offerte of vragen

Neem contact op met Aurora Futura

Aurora Futura

Rendementsweg 2-M
3641 SK Mijdrecht  

T. 085 4890 295
T. 06 5518 5581

E. info@aurorafutura.nl
 

AuroraFutura.nl gebruikt cookies om je de beste gebruikservaring te geven en het webverkeer te analyseren.