Amstelveen-Appartement-digitalSTROM-woonkamer-voordeur

Bij deze familie was hun tweede kind op komst. De slaapkamerverdieping van hun appartement werd daarom grondig verbouwd.

In de woning was een van de eerste domoticasystemen aanwezig, het zogenoemde 'X10 systeem'. Dit systeem voldeed al geruime tijd niet meer aan de wensen van de klant. Ze hebben daarom contact gezocht met ons om ze te helpen met het zoeken naar een passende oplossing.

Na uitleg over de opties bij een gedeeltelijke verbouwing, waarbij er zo min mogelijk hak- en breekwerk gedaan kon worden én de wens om zoveel mogelijk te werken met een bedraad systeem, hebben we eerst een demonstratie gegeven, bij de klant thuis, van de mogelijkheden van digitalSTROM.

De beslissing om voor dit flexibele, betrouwbare en professionele systeem te kiezen, was al snel gemaakt.

 

Hierna hebben wij de gehele woning voorzien van digitalSTROM-componenten, achter elk lichtpunt en elke schakelaar. Daarnaast is er ook nog extra intelligentie ingebouwd door op strategische plekken aanwezigheidssensoren te plaatsen. Hierdoor is het niet meer nodig om 's avonds in het donker naar het lichtknopje te zoeken. Voor extra gemak, hebben we hierbij ook de stand van de zon meegenomen, zodat in de avonduren het licht in de gang en badkamer vol aan gaat, en 's nachts juist op een gedimde stand.

Amstelveen-Appartement-digitalSTROM-voordeur-schakelaar
Amstelveen-Appartement-digitalSTROM-ledvlak-orange
Amstelveen-Appartement-digitalSTROM-ledvlak-blauw

 

Bovendien is er een koppeling gemaakt met het intercomsysteem, zodat de bewoners ook weten dat er wordt aangebeld als ze op het dakterras of even buiten de deur zijn. En natuurlijk kunnen de bewoners nu ook hun huis bedienen met alle mobile devices die ze hebben. Thuis op de bank, of onderweg.

Op verschillende plekken in het appartement is een RGB led verbonden met een digitalSTROM sturing. Zo kan je de keuken, de badkamer en de gang op de verdieping met de slaapkamers in elke gewenste kleur zetten. Ook hier hebben we speciale scenario's aangemaakt, zodat de kleuren bij de slaapkamers worden aangepast als de kinderen naar bed gaan en wanneer het ochtend wordt.

Amstelveen-Appartement-digitalSTROM-badkamer-led-in-koof
Amstelveen-Appartement-digitalSTROM-keuken-rood-closeup

 

Het bijzondere aan deze woning was dat de huidige verdiepingen voorheen uit afzonderlijke appartementen bestonden. Hierdoor heeft elke meterkast haar eigen digitalSTROM componenten, die we daarna onderling hebben doorgekoppeld. Daardoor is de gehele woning nu één totale Slimme Woning geworden.

Amstelveen-Appartement-digitalSTROM-slaapkamer-boog
Amstelveen-Appartement-digitalSTROM-woonkamer-schommelstoel

 

De vrouw des huizes is vooral blij met de knop naast haar favoriete plek in de woonkamer waarmee ze de gehele verdieping moeiteloos in de juiste sfeer kan zetten.

Wij zijn blij met weer een tevreden klant.

 

 

 

Bij dit project hebben we gebruik gemaakt van onder andere:

 

Voor vrijblijvende offerte of vragen

Neem contact op met Aurora Futura

Aurora Futura

Fannius Scholtenstraat 61d
1051EV Amsterdam

T. 085 4890 295
T. 06 5518 5581

E. info@aurorafutura.nl